Guide til køb af skistøvler og ski

Guide til køb af skistøvler og ski

Alle os som dyrker og elsker skisporten er i den situation, at vi er meget afhængige af, at vi har det rigtige udstyr. Citatet: Don’t blame the equipment gælder ikke her. Det forkerte udstyr kan være hæmmende for vores udvikling eller generende for den gode oplevelse på ski. Så hvis du er en skientusiast så køb, køb, køb!

Danski har lavet et interview med Kasper Kirketerp, som er uddannet professionel skiinstruktør, Eurotrainer og underviser på Oure's skilijer. Han ved derfor rigtig meget om skiudstyr og vigtigheden heraf.

SKISTØVLER ER NØGLEN TIL GODT SKILØB
Hvis du lige er blevet bidt af skiløb, og står og overvejer, om du skal investere i et par ski eller støvler, så skal du vælge støvlerne. Hvis du er en erfaren skiløber, og endnu ikke har dine egne støvler, så er det også bare med at få dem købt. Den rigtige skistøvle er utrolig vigtig for et godt skiløb.

Få 5 gode råd til køb af de rigtige skistøvler her

VÆLG DE RIGTIGE SKI
De rigtige støvler kan være med til at gøre skiferien til en meget bedre oplevelse - men det samme kan de rigtige ski. Der findes mange forskellige typer af ski, og faktum er, at du ikke finder én ski som kan det hele. Så det du skal overveje, når du vælger ski er, hvilket niveau du er på, og hvad du synes er sjovt.

Få gode råd til valg af ski her

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen