Guide: Masser af gratis skiskole på nettet

Der er masser af gode råd og videoer at finde omkring skiløb på nettet. Vi har samlet nogle af de mest aktuelle i en lille guide.

Online: 06/01 2010

Der er masser af gode råd og videoer at finde omkring skiløb på nettet. Vi har samlet nogle af de mest aktuelle i en lille guide.

Video: tv.JP.dk skiskolen
JP.tv har lavet en række videoindslag ved navnet »Skiskolen«, og giver gode råd med på vejen.

I serien af videoklip får du gode råd til hvordan du f.eks. undgår bagvægt - en af de hyppige fejl på pisten. Herudover er der også gode råd til overkropsrotation og stive ski-led.

Seneste videoklip i rækken omhandler indover-læning og kan ses længere nede på siden.


iSki - ta´ skiinstruktøren med på ipod
For første gang er det nu muligt, at tag din personlige skiinstruktør med i lommen.

iSki er en applikation du kan downloade og tag med på din iPhone eller iPod, men er du ikke i besiddelse af sådan en, kan du se videoklippet herunder eller på iSki´s hjemmeside.

I videoklipene kan du lytte dig til, hvordan du mest optimalt står på dine ski, - og også se på skærmen hvordan du gør de forskellige øvelser.
På den måde kan du begynde at forberede dig hjemmefra, - på vej til destinationen og lytte til iSki`s guidning når du er på pisten.

iSki kan downloades på iTunes eller www.iski.dk. hvor du også kan læse mere om produktet.


Skisport.dk´s SkiSkole
Skisport.dk´s Netskiskole giver dig en lang række tips og tricks til lækkert skiløb. Guiden er sammensat ud fra to instruktørers erfaringer, fra samtaler med skiløbere samt fra andre instruktører med mange års erfaring som undervisere på ski i alperne.


Se iSki Basic filmklip




tv.JP.dk - Indoverlæning gør skiløbet usikkert



» Se endnu flere videoklip her...

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen