SNE & SNÖ A/S
Nyhed fra SNE & SNÖ A/S. Se oversigt med alle nyheder fra SNE & SNÖ A/S her
« Til oversigten

Gratis børneskiskole i Limone Piemonte

Al begyndelse er svær. Det gælder også når vi skal på ski for første gang. Vi kender det alle sammen – skiene krydser, balancen svigter og kontrollen over eget skiløb forsvinder. Det er svært at stå på ski!

Skal dine børn eller børnebørn lære at stå på ski, eller måske ønsker du at de skal blive bedre på ski. Så prøv SNE & SNÖs børneskiskole som er gratis i uge 11 og 12 i Limone Piemonte. 

Børneskiskolen er selvfølgelig med en dansk skiinstruktør/guide, så sprogbarrierer ikke skaber utryghed hos børnene. Fokus er at give børnene en god og tryg skioplevelse, så de bliver bedre skiløbere og synes det er sjovt at stå på ski.

Børneskiskolen er for børn under 14 år og er holdundervisning i 4 dage á 3 timers varighed. Der er begrænsede antal pladser, så det er første mand til mølle.

Hvad skal far og mor lave, når børnene er på skiskole?

Der er meget at tage sig til i Limone Piemonte. Udover muligheden for at stå på ski alene, kan I nyde en aperol spritz i solen, spise pizza på en af de lokale restauranter i byen, eller slappe af til udsigten over de sneklædte bjerge. Læs mere om Limone Piemonte


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra SNE & SNÖ A/S - Se alle nyheder