Gør-det-selv vs. pakkerejser

Gør-det-selv vs. pakkerejser

Vi danskere rejsere mere og mere, og mange af os planlægger selv vores rejser.

Men hvorfor egentlig? 

Hvis du køber en pakkerejser, bliver alt ordnet for dig, og du skal ikke selv tænke på at få købt liftkort, skileje, indkvartering, parkering osv. Listen er meget længere. 

Find din skiferie på Nortlanders hjemmeside her

Hvis du hører til den gruppe, der foretrækker at planlægge skiferien selv, så har jeg tre gode grunde til, hvorfor pakkeløsningen overtrumfer gør-det-selv rejsen. 


3 gode grunde, til hvorfor du bør vælge pakkeløsningen

1. Service
Hos et rejsebureau sidder der en rejsekonsulent, som hjælper dig igennem hele processen fra start til slut. Rejsekonsulenten bidrager med viden omkring de forskellige destinationer, som man som gæst ikke nødvendigvis selv besidder.
Rejsekonsulenten laver alt planlægningsarbejde for dig, lige fra fly- og programønsker til transfer til og fra lufthavn og destination. 

2. Rejsebureauet som “go-to” kilde
Hvis du køber en pakkerejse gennem en rejsearrangør, er det også rejsearrangøren, du skal henvende dig til, hvis noget ikke lever op til produktbeskrivelserne, eller hvis flyet skulle gå hen og blive forsinket.

3. Pris
Mange danskere kører fortsat på ferie i egen bil ud fra en overbevisning om, at det er det billige alternativ. Men ud fra et overordnet økonomisk perspektiv er det velsagtens en af de dyreste løsninger man kan vælge. 

Spar Nord har i år lavet en beregning i samarbejde med bilbasen, hvor resultaterne taler for sig selv.
Hvis du vælger at køre selv til Italien eller Frankrig koster det mellem 10.000 og 13.000 kroner. Og så tager det oven i købet 18 timer. I disse beregninger er værditabet af bilen og omkostninger ved at køre 3.000 kilometer medregnet.
En flyvetur til Frankrig, med al transporttid indregnet syv til otte timer og koster mellem 1000-2000 DKK pr. person. 

Hvis du stadig ikke er overbevist, så lad os sende dig et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud på din næste skirejse her

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen