Freeriding | Innsbrück området

Freeriding | Innsbrück området

Som noget helt nyt, lancerer vi et koncept, som vi kalder for “jagten på den bedste sne” / Freeriding i Innsbrück området. Hele ideen bag konceptet er, at vi gerne vil tilbyde dig de bedst mulige offpiste forhold.
Vi har længe gået med en ide om en rejse, hvor destinationen er fleksibel og hvor vi sammen kan jagte den bedste sne og forhåbentlig pudder. Det er også en tur for alle jer der ikke har særlig mange fridage og gerne vil have de bedste mulige forhold, nu hvor i endelig er kommet afsted. Men det kommer til at kræve fleksibilitet både fra jer og os;)
Hele ideen bag konceptet er, at vi gerne vil tilbyde dig de bedst mulige offpiste forhold på skiferien og sørge for at få det meste ud af en forlænget weekend.
I praksis fungerer det sådan at man flyver til Innsbruck lufthavn i Østrig, hvorfra man bliver hentet af vores bjergguide Michael. Derfra går turen enten til et skiområde område i Østrig, Schweiz eller Italien – bjergguiden lægger først en plan et par dage før ankomst i jagten på den bedste sne og forhold. Vi tager afsted første gang i december;)
https://dbpadventures.com/rejser/freeriding-innsbruck-omraadet-jagten-paa-den-bedste-sne/

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen