Flere og flere vil løbe på ski, både her og der

Flere og flere vil løbe på ski, både her og der

Online: 04/10 2013



Ski Around St Anton er udsolgt! Heldigt at der findes masser af andet at vælge i mellem

Ikke kun nøjes med én by på sin skiferie, bliver mere og mere trendy. Formodentlig fordi at eventyret da bliver større og oplevelsen endnu bedre. Muligvis også fordi du gerne, vil løbe på ski forskellige steder, har en guide med dig hele vejen og deler oplevelser med en gruppe som rejser af samme årsag som dig, nemlig at opleve udsøgt skiløb.

Ski Around St. Anton er desværre udsolgt, men vi kan nu tilbyde følgende pakke, som med garanti er ligeså spændende:

Få kr. 1 500 i rabat på Ski Around Chamonix eller Ski Around the Rockies
Tilbuddet gælder kun til afgangen den 11. Januar 2014 til Chamonix og afgangene den 16. og 23. januar 2014 til Canada. Læs mere om vores tilbud,Chamonix og the Rockies

Tilbuddet gælder kun nye bookinger og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Anvend koden ”eventyr” ved booking på enten langley.eu eller på telefon 33 91 70 00. Vi tales ved!
Book Ski Around Chamonix tilbuddet her, Ski Around the Rockies her


Ski Around Chamonix
Vi begynder i Chamonix, og når hele vejen forbi både Schweiz, Italien og måske Frankrig. Alt afhænger af vejr og vind. Vi sammensætter ruten specifikt hver uge, med udgangspunkt i vejret, hvilket medfører at ingen Ski Around Chamonix er den samme. Det eneste sammenlignelige er at det er fabelagtig skiløb, resten af rejsen er helt unik.

Ski Around the Rockies
Denne rejse er som en roadmovie, rundt på verdens bedste pudderbjerg. Masser af ny sne, masser af smuk natur og et miljø som helt enkelt, er meget anderledes end du nogensinde har prøvet. Fernie, Whitewater, Revelstoke og Kicking Horse er bare nogle af områderne vi besøger. It’s a once in a lifetime experience.





Flere og flere vil løbe på ski, både her og der - Billede 1478

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen