Få skibagage hentet og check-in hjemmefra

Få skibagage hentet og check-in hjemmefra

Fremover behøver de danske skirejsende hos Nortlander Skitours og Danski ikke længere selv slæbe deres ski og bagage til lufthavnen. De nemlig få afhentet deres bagage på hjemme-adressen, hvor de samtidig får udleveret deres boardingkort. De ski-rejsende går altså direkte til security i lufthavnen, og undgår dermed den lange kø ved check-in.

Som de første ski-rejsebureauer i Danmark kan Nortlander og Danski, i samarbejde med bagageservice-firmaet VALiZO, tilbyde sine skirejsende at få hentet ski og bagage hjemme samt blive checket ind.

- Det er nytænkende og en rigtig god idé. Når man skal på skiferie, har man typisk meget bagage at slæbe på. Denne service er gør det altså endnu nemmere for vores gæster at komme på skiferie, fortæller Michael Jensen fra Nortlander Skitours.

CHECK-IN PÅ HJEMMEADRESSEN
VALiZO er som det første firma i verden sikkerhedsgodkendt til at kunne stå den normale check-in procedure hjemme hos de skirejsende. Så udover at få afhentet bagagen, bliver de rejsende også checket ind derhjemme, og de får udleveret deres boardingkort.

- Der er jo ingen tvivl om, at man starter sin ferie mere afslappet og ustresset, hvis man ikke skal slæbe ski og bagage og kan springe check-in køen over i lufthavnen. Så det vil da uden tvivl give vores gæster en meget sjovere start på skiferien, siger Michael Jensen.

ERFAREN BAGAGEAFHENTNING
Siden i sommers har VALiZO tilbudt danske chartergæster bagageservicen, med afhentning i hjemmet, og nu gælder tilbuddet altså også skirejsende hos Nortlander Skitours og Danski.

- Vi har haft god respons på at tilbyde bagageafhentning til danskerne på badeferier. Da vi jo ved, at skirejsende ud over deres bagage, også skal slæbe deres ski til lufthavnen, så synes vi, at det var op-lagt udvide servicen til også at omfatte dem, fortæller Christian Kurir stifter og sikkerhedschef i VALi-ZO.

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen