« Til oversigten

Oplev verdens vildeste eventyr på det store lærred!

Kom med, når Skandinaviens største adventurefilmfestival Nordic Adventure Film Festival byder indenfor i en verden af eventyr på det store lærred. Se teaser for filmen.

Over 35 film på plakaten i København og Aarhus d. 23.-28. november!

Eventyret starter lige foran vores hoveddør. Det oplever vi i den grad under corona pandemien, hvor mange er blevet nødt til at finde nye veje til eventyret. Derfor kan alle dem, der savner inspiration nu komme med ind i biografen og opleve årets bedste adventurefilm, som byder på alt lige fra klassiske ekspeditioner til farefulde og nervepirrende oplevelser med klatring, bjergbestigning, ski og surf over udholdende løbeeventyr og vandreture til de mere spirituelle oplevelser i naturen. Og eventyret lever i den grad!

La Liste: Everything or Nothing

Er det muligt at overføre hurtigt og flydende skiløb til de smukkeste 6.000-meter-toppe på planeten? Det undersøger de professionelle freeridere Jérémie Heitz og Sam Anthamatten i “La Liste: Everything or Nothing”. Filmen er resultatet af næsten to års optagelser i nogle af verdens mest utilgivelige bjergkæder. Heitz og Anthamatten vil vise, at skiløb ikke altid handler om målet – det handler også om bare at have det sjovt.

Kom med, når freeskierne Heitz og Anthamatten rejser til nogle af verdens højeste og mest imponerende bjergkæder: De schweiziske Alper, Cordillera Blanca i Peru, Karakoram i Pakistan og de tibetanske Himalaya-bjerge. Her vil de forsøge at sætte deres tydelige mærker på de gigantiske toppe og udforske den absolutte grænse for, hvad der er menneskeligt muligt.

Teaser fra Everything or nothing: 


Kan du ikke vente med at komme i biografen og bare ønsker at se skifilm nu, kan du læse om 7 andre skifilm her.


Næste »« Forrige

Se alle nyheder