Ekstra fly mod alperne indsat i uge 7

Ekstra fly mod alperne indsat i uge 7

Hos STS Alperejser er salget den første periode gået over alt forventning. Således kunne man allerede efter blot 2 uger melde udsolgt på flyrejser i uge 7. Derfor har man valgt at indsætte et ekstr

Online: 25/09 2009

Hos STS Alperejser er salget den første periode gået over alt forventning. Således kunne man allerede efter blot 2 uger melde udsolgt på flyrejser i uge 7. Derfor har man valgt at indsætte et ekstra fly med 110 pladser.



Først og fremmest er det fantastisk at det er lykkes os at få så mange ekstra flypladser i børnenes vinterferie. På denne måde kan vi være med til at hjælpe endnu flere familier på ski i vinterferien, hvor vi forsat har ledig hotelkapacitet, fortæller Lars Christiansen, salgschef hos STS Alperejser.



Efterspørgslen på vores egne hoteller i Bad Gastein har været overvældende, og især de store familieværelser med plads til 2 voksne og 3-4 børn har været eftertragtet. De er jo perfekte til store familier som stadigvæk gerne vil bo godt og med plads omkring sig.



Ekstra flyet, der bliver sat ind på ruten København – Salzburg, er i første omgang lagt op i uge 7. Men bliver der behov for det, vil det også kunne sættes ind i f.eks. uge 8, hvor der ligeledes er en stor del af de danske familier der holder ferie. Med afrejse lørdag morgen og hjemkomst lørdag middag er tiderne perfekte til børnefamilierne.



Hos STS Alperejser og Star Tour, som også sælger skiproduktet, er man glade for den overvældende interesse. ” Det er dejligt at se at danskerne, på trods af finanskrisetider, forsat har appetit på kvalitets skirejser og luksus. Det har vi fået bekræftet gennem de seneste ugers flotte salg”, udtaler Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.


Ekstra fly mod alperne indsat i uge 7 - Billede 346
Ekstra fly mod alperne indsat i uge 7 - Billede 347

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen