DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Den første gang på skiferie

Læser du det her, så har du måske besluttet dig for, at i år vil du prøve det der skiferie for første gang, eller måske overvejer du det? Uanset hvad, er du allerede godt på vej til store oplevelser i sneen! Når du står over for din første skiferie opstår der naturligvis spørgsmål og bekymringer, men bare rolig! Danski giver dig her svar på de nogle af de spørgsmål, der opstår, når du skal på ski for første gang.  


JEG VIL PÅ SKIFERIE, MEN HVAD GØR JEG SÅ NU?
Til at starte med er det en god idé at se på hvem du skal afsted med. Er det første gang på ski for jer alle, eller har I erfarne skiløbere med? Det har nemlig betydning for hvilken destination I bør vælge.

HVORDAN KOMMER JEG TIL ALPERNE?
Når du skal på skiferie findes der forskellige transportmuligheder, alt efter hvad du er til. Du kan komme afsted med bus, fly eller i egen bil. Inden du vælger transportform er der dog en række ting, der er værd at overveje. Har du børn med er 20 timer i bus eller bil måske ikke lige sagen, derfor kan du også vælge at flyve til Alperne.

HVOR SKAL JEG TAGE HEN?
Når du skal på ski første gang er destinationen altafgørende for oplevelsen. Hos Danski vil vi gerne hjælpe dig igang med skiløbet. Læs mere om begyndervenlige destinationer her.

ÅH NEJ! JEG HAR JO IKKE NOGET UDSTYR?
Når du skal afsted på ski første gang er der ingen grund til at bruge en mindre formue på tøj og skiudstyr! Det meste kan du låne dig til. Ski, støvler og stave kan du leje på destinationen. Mod forventning kunne det jo vise sig, at skiløb ikke er noget for dig, og så er det jo ærgerligt at investere i en masse udstyr. Forhør dig derfor blandt familie og venner om hvad de har liggende.

Få mange flere gode råd til en skiferie for nybegyndere - med eller uden børn - her.

Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder