Dansker bider skeer med alpine world cup løbere

Dansker bider skeer med alpine world cup løbere

Danske Peter Sidorenco bider skeer med handicapverdenens alpine world cup løbere.

Online: 13/12 2008

Danske Peter Sidorenco bider skeer med handicapverdenens alpine world cup løbere



I disse dage befinder svagtseende Peter Sidorenco og hans guide Martin Schwartzlose i Pitztal, hvor de for første gang bider skeer med toppen af handikapverdenens alpine løber – en udfordring, som de skal forfølge i deres vej mod paralymic winter games i 2010.



Allerede i gårsdagens storslalom lagde de tidsmæssigt flere world cup løbere bag sig og kvalificerede sig dermed til anden start. Som starter nummer 7 kastede de sig ud i andet gennemløb – et løb, hvor fire før havde ramt sneen på det forkerte tidspunkt. Desværre skete det samme for Peter Sidorenco, som dog slap uskadt fra styrtet og nu er ved at gøre klar til lørdagens løb.



Høster kæmpe erfaring

Over telefonen fortæller guiden Martin Schwartzlose, at de føler, at de gør alting forkert og dobbelt. De er de eneste danskere og dermed den eneste nation, der hverken har træner og assistenttræner med – og de er ligeledes de eneste, der kommer anstigende i almindelig dunjakke og skibukser. Men selvom de to gutter skal sørge for alting selv, er humøret højt og de sætter stor pris på den kæmpe erfaring, som de får med hjem i bagagen. Fokus for turen til Pitztal har hele tiden været at høste erfaring og se, om Peter Sidorenco kan klare distancen blandt nogle af handikapverdenens bedste skiløbere – og det viser sig, at han kan!

På billedet ses Peter Sidorenco og Martin Schwartzlose på vej mod førstepladsen ved Ridderrennet i Norge i marts 2008


Dansker bider skeer med alpine world cup løbere - Billede 231

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen