« Til oversigten

BLIV SKIINSTRUKTØR I JANUAR

Drømmer du om en anderledes skioplevelse med fuldt fokus på skiudvikling, fællesskab og at få en internationalt anerkendt skilæreruddannelse, så er vores 3 ugers skiinstruktørkursus lige dig. Vi rejser i samlet flok til Østrig, hvor du de næste 3 uger bor på hotel med 1/2-pension og får skiundervisning i verdensklasse med en masse andre skientusiaster, som i sidste ende giver dig den østrigske level 1 – antwärter – skilærereksamen og mulighed for at benytte vores jobgaranti ved at arbejde på en østrigsk skiskole.

Vores 2- og 3-ugers kursus afvikles i Badgastein. Under kurset får du en grundig forberedelse til den østrigske antwärter skilæreruddannelse, samt træning der udvikler dit eget skiløb på pisten, hvilket gør dig klar til en sæson som skiinstruktør i Østrig.

Vores højtkvalificerede trænerteam vil i løbet af kurset flytte dit skiløb til nye højder, og vil fokusere på en blanding af forberedelse til uddannelsen, men også udvikle dit skiløb med fx træning af carving, kortsving og rytmeskift på pisten. Derudover vil du under kurset naturligvis mærke den helt særlige Snowminds ånd med fuldt fokus på sjove, lærerige og udfordrende arrangementer, team building og meget mere, der virkelig ryster teamet sammen inden vinteren som skilærer sætter ind.

Læs mere her: bit.ly/SnowmindsJanuar 


Næste »« Forrige

Se alle nyheder