Alle har ret til en skiferie

Alle har ret til en skiferie

Nogle vælger skiferien fra, selv om de hamrende gerne vil af sted. Men det er der ingen grund til. Se her hvorfor.

Du kender sandsynligvis nogle, der siger, at de frygteligt gerne vil på skiferie. Men desværre kan de ikke... enten fordi det er for dyrt, eller fordi de ikke har nogen at rejse med liige i dén uge. Eller af en helt tredje grund.
Men det er vores påstand, at alle har råd til - og mulighed for at tage på skiferie. Lad os tage den med pengene først:

Hold øje med all inclusive-rejser på mindre skisportssteder.

Selvfølgelig kan ens pengepung være så fladtrykt, at man i en periode er nødt til at skrinlægge alt, hvad der hedder rejser. Men har man fået skiløb i blodet, har de fleste nok lidt luksus, de kan skære ned på.
For så dyrt er det altså ikke at tage på ski. Flere rejsebureauer har specialiseret sig i virkeligt billige skirejser til knap-så-store ski områder.

For eksempel kan to voksne og to børn under tolv år køre i bil til det tyske skisportssted Berchtesgaden og bo en uge på hotel med fuldpension, gratis drikkevarer, seks dages liftkort og seks dages leje af skiudstyr for 7.790 kr. i så relativt gode skiuger som uge 11 og 12 (påskeugen). Det er under 2.000 kr. per snude + benzin. Og så sparer man maden derhjemme.
Mange ski-rejsebureauer ligger inde med overraskende billige skirejser. Et trick er at holde øje med skiområder, der ikke er så store og kendte.


Læs artiklen: Tænk småt og få råd til skiferien  

Find inspiration hos os

Vi hører ind imellem, at folk kan have svært ved at hitte gode, små og billige skisportssteder. Måske fordi, alle altid snakker om de store steder. Vi vil i al beskedenhed nævne, at du kan finde al den inspiration, du kan ønske dig på Skisport.dk.
Vi ligger inde med et hav af artikler og rejsereportager fra you-name-it skisportssted. Indtast det, du leder efter i feltet ”Indtast søgeord”.
På vores rejseforum kan du ”snakke med” med danske skiløbere og snowboardere og få spandevis af viden og inspiration.Se artikelarkiv her 

Se forum her 

Rejs alene sammen med andre

Vi hører jævnligt den med, at man rigtigt gerne vil på ski, og at man egentlig også har råd til det. Problemet er, at der ikke er nogen at rejse med i den uge, man selv gerne vil af sted. Måske er man den eneste skiløber i omgangskredsen.

Det KAN saftsuseme også være ensomt at være alene af sted i en bus eller på et hotel, hvor alle andre kender hinanden holdvis.

Men det har mange ski-rejsebureauer for længst indtænkt i deres rejseprogram. Næsten hver uge kan du finde rejser, der er skræddersyede til danskere, der rejser alene. Selv om nogle af turene kaldes ”singlerejser”, skal du ikke betragte dem som scorerejser. Ifølge bureauerne siger gæsterne, at de ikke er på kærestetogt, men at de værdsætter det sociale samvær med ligesindede.

Læs artiklen om singlerejser og se liste over singlerejser i 2015-16 sæsonen her.

Udgivet af: Jesper Svennum

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen