Johnny Albertsen trækker sig ud af VM

Den alpine skiløber, Johnny Albertsen fra Roskilde Skiklub, trækker sig ud af VM inden styrtløbet på lørdag. Årsagen skal findes i en gammel ankelskade, der efter styrtet i tirsdagens Super G spøge

Online: 08/02 2007

Den alpine skiløber, Johnny Albertsen fra Roskilde Skiklub, trækker sig ud af VM inden styrtløbet på lørdag. Årsagen skal findes i en gammel ankelskade, der efter styrtet i tirsdagens Super G spøger igen.

- Jeg deltog i onsdagens træning på styrtløbsbanen, men det gjorde forbandet ondt i anklen, hver gang jeg svingede, fortæller en skuffet Johnny Albertsen. Derfor ser jeg ingen anden udvej, end at trække mig ud af løbet.

Det er ikke første gang, at den gamle ankelskade har tvunget Johnny Albertsen ud af vigtige konkurrencer. Ved VM i Bormio i 2005 sluttede Johnny også efter Super G. Dengang var det ikke på grund af et styrt, men derimod på grund af en meget ujævn bane, der gjorde det umuligt for Albertsen at køre styrtløb.

Heldigvis er det Johnnys erfaring, at en uges ro kan gøre underværker. Derfor håber Johnny Albertsen, at han kan stille op i World Cuppen på Kvitfjell i starten af marts måned.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen