FJÄLLFERIE
Nyhed fra FJÄLLFERIE. Se oversigt med alle nyheder fra FJÄLLFERIE her
« Til oversigten

5 km. nyt skøjtespor i Stöten

Online: 17/12 2013

Stöten i Sverige får er nyt langrendsspor på 5 kilometer til vinter.

I de seneste år er interessen for langrend vokset kraftigt og det samme gælder behovet for endnu et langredsspor i Stöten. Det har de taget konsekvensen af i det populære område. Således har de i Stöten bygget et nyt spor på 5 kilometer i sammenhæng med de tre eksisterende spor. Det nye spor er det første skøjtespor i området og nu tilbyder Stöten i alt 20 kilometer præparerede langrendsspor samt 2 styk på Kalfjället.

De i alt 20 kilometer fordeler sig med fire spor på henholdsvis 3, 5, 5, og 7 kilometer. Sporet på 3 kilometer er belyst frem til kl. 23. Du kommer i gang ved sporcentralerne ved Ranchens og Soltorgets parkering, mens det nye spor starter nedenfor Stöten Ranch Camping.

De to spor på Kalfjället kommer du til ved hjælp af lifte og der er en fantastisk udsigt. Det ene spor er cirka 12 kilometer langt og starter ved Mormors Störtlopp. Det andet spor er cirka 3,5 kilometer langt og starter ved toppen af 6-stolsliften. Her vil du opleve en fremragende 360 graders udsigt over Sälenfjällen og fjeldet på den norske side.

Det skal bemærkes, at vejret på Kalfjället hurtigt kan slå om, så tjek vejrudsigt og liftrapport inden I begiver jer af sted. Ellers spørg personalet, der altid er klar med hjælp.

I Stöten er man naturligvis glad for udvidelsen.

-Det føles godt, at vi ni kan tilbyde endnu bedre langrendsdækning i Stöten, og vi håber, at mange af vore gæster vil teste langrendssporene på deres skiferie i Stöten, siger Christoffer Tilstam, der er marketingchef i Stöten i Sverige.

Tryk på billede eller link herunder for at se hytter og lejligheder i Stöten


5 km. nyt skøjtespor i Stöten - Billede 1610


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra FJÄLLFERIE - Se alle nyheder