DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

5 grunde til en skiferie til Zell am See

Hvorfor skal du vælge Zell am See som din skiferie-destination? Svaret er ret simpelt! Det er fordi, det er Zell am See! Men hvis du ikke godtager dette som en god grund, så kommer Danski guiden i sæsonen 2017/18, Kathrine, her med 5 gode grunde, så du bliver overbevist. 


NR. 1 – SKIOMRÅDET
I Zell am See er der 138 pistekilometer fordelt over tre områder – Schmittenhöhe, Maiskogel og Kitzsteinhorn. Der er altså noget for enhver smag! Schmittenhöhe er det største bjerg og ligger ved Zell am See og Schüttdorf, her er der en rigtig god fordeling af nemme og svære pister. Kitzsteinhorn er gletsjeren som ligger ved Zell am See med en højde på over 3000 meter - så er der snesikkert næsten året rundt! Maiskogel er et lille familiebjerg som henvender sig rigtig godt til nybegyndere.

NR. 2 - SØEN
Et af de helt store varemærker ved Zell am See er Zeller søen – og det er ikke uden grund. Zeller søen danner de helt rigtige rammer for en lille perle af et skisportssted. Hvis du tager en tur ned til søen, får du den smukkeste udsigt! Det samme gælder, når du står oppe på pisterne og kigger ned mod byen. Søen gør noget helt specielt for byen. Hvis du er heldig, kan søen endda fryse til og bruges som en skøjtebane.

Læs grund nummer 3, 4 og 5 her – og se også en lille videoblog fra Zell am See.

Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder