5 grunde til en skiferie til Saalbach-Hinterglemm

5 grunde til en skiferie til Saalbach-Hinterglemm

Malene har været Danski guide i skønne Saalbach-Hinterglemm i sæsonen 2017/18. Hun elsker området, og det er ikke uden grund. Men hvis hun skal give dig fem gode grunde til, at du skal på skiferie hertil, så er hun ikke i tvivl.

NUMMER 1 – 4 SKIBYER, 1 LIFTKORT
Hvem vil ikke gerne have mange kilometer i benene, når man skal på skiferie? Når du kommer til Saalbach-Hinterglemm, har du mulighed for at stå på ski på hele 270 kilometer pister fordelt i et område med fire forskellige byer. Du bor selv i enten Saalbach eller Hinterglemm, men kan også stå på ski til Leogang og Fieberbrunn. Så uanset om du er her i en halv eller en hel uge, så har du masser af gode, brede pister på forskelligt niveau, hyggelige hytter og nem mulighed for at køre til fire forskellige skibyer.

NUMMER 2 – HINTERHAG ALM
Har du først sagt Saalbach, kan du ikke undgå at sige Hinterhag. Hinterhag er kåret til Europas bedste afterski-sted 5 år i træk, og det er ikke uden grund!

NUMMER 3 – ATMOSFÆREN
I Østrig finder du en helt speciel atmosfære blandt befolkningen. Der er ikke nogen der er stressede, derimod er alle glade og imødekommende, især hvis du kan et par tyske gloser. De fleste hilser høfligt på hinanden og siger ”servus” eller en af deres andre hilsner.

Læs grund nummer 4 og 5 her - og find din skiferie til Saalbach-Hinterglemm med Danski.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen