5 grunde til en skiferie til Canazei

5 grunde til en skiferie til Canazei

Hvorfor skiferien skal gå til Canazei spørger du? Det vil de dygtige Danski guider fra sæsonen 2017/18 gerne fortælle dig. De kunne komme med så mange gode grunde – men her får du de fem bedste grunde. 



NR. 1 - DET ITALIENSKE KØKKEN
Italien er jo kendt for deres fantastiske madkundsskaber, hvilket bestemt også kommer til udtryk i Canazei. Mad-standarden er generelt høj i Canazei, men vi prøver alligevel at komme med vores tre favoritter. Se dem her.

NR. 2 - CANAZEIS STORE SKIOMRÅDE
Canazei er fyldt med fantastiske pister, og som en del af verdens største sammenhængende skiområde. Her er utrolig mange skønne pister, men for at hjælpe dig lidt på vej, vil vi gerne fortælle vores tre favoritter – de er absolut et besøg værd, på skiferien hertil. Se de tre Danski favoritter her.

NR. 3 - DEN HEMMELIGE JUVEL
I Canazeis nærområde er der en fantastisk, næsten uberørt piste, som hedder Diego. Pisten kører fra toppen af Belvedere hele vejen ned Canazei liften Pecol. Pisten gemmer sig omme bag ved en kabinelift, og der er meget få som ligger mærke til den. Pisten er i en klasse for sig, da du næsten altid har den for dig selv, og er dermed aldrig opkørt. Vi guider tager næsten altid pisten, når vi har muligheden, da den altid giver en fed følelse i kroppen.

Læs grund nummer 4 og 5 her.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen