5 grunde til en herreskitur til Ischgl

5 grunde til en herreskitur til Ischgl

I Ischgl har man formået at få to ting til at gå op i en højere enhed: Det er et virkelig godt skiområde kombineret med klassisk, østrigsk atmosfære. Begge dele er meget velegnet til herregrupper, der gerne vil på ski. Her giver Danski dig 5 gode grunde til, at herreskituren skal gå til Ischgl.


NR. 1 – HERREGRUPPER OVERALT
Du skal ikke gå mange meter ned ad den centrale Dorfstrasse, før du støder på den første feststemte herregruppe på udflugt. Der er masser af herregrupper i byen, men bare rolig – der er også noget godt til øjnene, hvis det er det, I søger.
 
NR. 2 – SKILØB FOR ALLE
235 pistekilometer fordelt på blå, røde og sorte – toppet med et topmoderne og velfungerende liftsystem, fartmålingsbaner og funparks. Hvis du er til off-pisten, så er det også muligt her. Der er altså noget til alle.
 
NR. 3 – TOLDFRI SHOPPING
I kan tage på en halvdagsudflugt til det toldfrie Samnaum, hvor en kold øl venter – og endda en billig en af slagsen. Vær dog indstillet på et langt glidestykke og ikke mindst en lidt træls gondollift, når du skal tilbage igen.  

NR. 4 – BARER OVERALT
Hvis du bliver tørstig i løbet af dagen, så er der et stort udvalg af lækre barer, som du kan besøge. Du skal ikke tage hjem fra skiferien, uden at have besøgt det legendariske Paznauner Taja. Her begynder rytmeboksen at dunke med schlagerhits over middag, og det er en fest, du ikke vil gå glip af. 

NR. 5 – FEST PÅ FEST
Når du er tilbage i byen, så kan du være sikker på, at der er masser af folk i gaderne på vej fra den ene fest til en anden. Festen i byen kan foregå på Trofana Alm – to etager med feststemte mennesker og syng-med-stemning. Med andre ord: Den helt perfekte dag efter en dag på ski! Hvis du er mere til bobler, så besøg nabobaren Champagnehütte – som navnet antyder, så er der masser af bobler. Er du til letpåklædte dansepiser, så besøg Schatziebar. Behøver vi at sige, at du kan finde alle slags fester i Ischgl? Du skal bare vælge – eller gå fra fest til fest.

Læs mere om skiferien til Ischgl her.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen