5 grunde til at skiferien skal gå til Sölden

5 grunde til at skiferien skal gå til Sölden

Janus har været Danski guide i Sölden, hvor det skønne skiområde har været hans hjem. Derfor ved han også, hvorfor du skal besøge denne fantastiske perle. Her giver Janus dig fem gode grunde til, hvorfor din næste skiferie skal gå til Sölden.   
NR. 1 - SKIOMRÅDET  
En af de essentielle grunde til at vælge Sölden som din næste skidestination er det fantastiske skiområde. Sölden i sig selv består af 144 pistekilometer fordelt på de to bjerge Giggijoch og Gaislachkogl samt de to sider på gletsjeren. Pisterne er utroligt brede, så selv de røde og sorte pister er en fornøjelse at stå på. Der findes noget til alle niveauer. Danski guiden anbefaler blandt andet de sorte nummer 14 og 25, den røde nummer 11 og den blå nummer 38 på Tiefenbach-gletsjeren.  
NR. 2 - SNESIKKERHED  
Idet Sölden har det højeste skiløb i Østrig, helt nøjagtigt op til 3.250 meter, er du altid sikker på sne fra oktober til maj. Sölden er også det eneste sted i Østrig med skiløb fra tre forskellige toppe over 3.000 meter. To af toppene ligger på gletsjeren og den sidste på Gaislachkogl. Derfor kan du også i yderpunkterne af vintersæsonen finde super god sne, og risikoen for slush-ice er lavere end andre steder. 
Vil du læse grund nummer 3, 4 & 5 - så klik her, hvor du også kan se en lille videoblog fra skiområdet i Sölden. 

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen