5 gode råd til herreskituren

5 gode råd til herreskituren

Skal du afsted med gutterne på skiferie? Her får du 5 gode råd af Danski. Og bare rolig, der er (næsten) ikke nogen løftede pegefingre – dem er vi sikker på, at din kæreste eller kone nok skal give dig.


NUMMER 1 – START TIDLIGT 
Uanset om I skal flyve eller køre på skiferien, så start skiferien allerede i det sekund, I sætter jer i bilen. Fyr op for musikken og lad de klassiske afterski hits fylde bilen. Danski anbefaler også en klassisk musikquiz og nummerpladeleg - det bliver man ikke for gammel til!

NUMMER 2 – BO TÆT PÅ BYEN OG PISTEN 
Vælg en destination, hvor du bor tæt på byens effektive lifte og afterski-barer. Det er ofte lidt dyrere end at bo udenfor byen, men hvis I ikke er afsted en hel uge, så skal tiden ikke spildes i en bil eller skibus.

NUMMER 3 – DRIK EFTER EVNE 
Tilpas mængden af drikkevarer på bjerget efter evnerne på ski. For der venter en lang tur ned til byen, og kombinationen af pukler, tung sne, is og masser af mennesker kan gøre den del af dagen til en både underholdende og vovet affære.

NUMMER 4 – BEHOLD SKITØJET PÅ 
Bevares, det koster måske lidt på charmeskalaen – men behold skitøjet på og gå direkte fra afterski til fest.

NUMMER 5 – STOP MENS LEGEN ER GOD 
Det sidste råd er lidt en løftet pegefinger – men stop mens legen er god, for der venter en ny skidag, og den kan blive rigtig tung, hvis du er kommet for sent i seng. 

Find din herreskiferie hos Danski her.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen