4 ting, der gør et skisportssted familievenligt

4 ting, der gør et skisportssted familievenligt

At tage på familieferie i Alperne er en fantastisk oplevelse. Men med over tusindvis af skisportssteder at vælge imellem, kan det være svært at vide, hvilket skisportssted der er det rigtige for dig, der rejser med familien. 

Det er derfor vigtigt, at du vælger et skisportssted der er familie- og børnevenligt, for at skiferien bliver så vellykket som muligt. For rejser man med små børn, har man ikke lyst til at komme til et skisportssted, der mest består af sorte pister, og hvor festen er i fokus... 

Derfor har vi udviklet fire komponenter, der gør et skisportssted familie- og børnevenligt. Tanken er, at du kan bruge dette som en guide, når du leder efter den perfekte skiferie for familien til Alperne



1. Mange blå pister 

Først og fremmest er det godt at undersøge, om selve skiområdet er børnevenligt. Gå efter skisportssteder, hvis skiområder har mange blå og brede pister. Mange af disse skisportssteder har så også ofte et område, der er særligt afsat til børn.  

2. Skandinavisk skiskole 

Hvis det er første gang, børnene skal på ski, er det en god idé at bestille en skiskole. Men for at det skal være effektivt, er det også vigtigt, at børnene forstår skiguiden. Prøv derfor at finde et skisportssted, der tilbyder skandinavisk skiskole til børnene.  

3. Overnatning nær pisten 

Børn orker ofte ikke at gå for langt i støvlerne og det er en stor fordel at bo tæt på pisten og liften. Kig derfor efter et skisportssted, der har mange gode overnatningssteder, der ligger tæt på pisten. 

4. Andre oplevelser udover skiløb 

Når du rejser på skiferie med familien, er det vigtigste, at I nyder at tilbringe tid sammen. Børn kan hurtigt blive trætte af at stå på ski hele dagen, og det er godt at få andre oplevelser, man kan lave sammen. Søg derfor efter et skisportssted som f.eks. har et vandland, en skøjtebane eller noget lignende. 

Målet er at finde et skisportssted, der kan krydse alle disse fire komponenter. Lykkes det, har du fundet et skisportssted, der passer til familier! 

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen