4 nye destinationer

4 nye destinationer

Hos Nortlander bestræber vi os hvert år på at blive bedre. Vi forsøger at optimere vores indsats for at gøre tingene nemmere for dig på din skiferie.  

Og i år er vi endnu bedre… 

Størstedelen af vores destinationer ligger højt, hvilket medfører god snesikkerhed og mange gode pistekilometer til benene. 

Vi har ikke bare en, to, eller tre nye destinationer men faktisk fire. 2 i Italien, 1 i Frankrig og 1 i Østrig. Læs mere om dem herunder: 

Alpendorf
I hyggelige og børnevenlige Alpendorf har du intet mindre end 44 moderne lifte, som er spredt ud over 120 kilometers nypræparerede pister. Det er da også en del af Salzburger Sportwelt, som er sammensat af 350 kilometers piste. Herudover kan jeg præsentere åbningen af vores nye hotel Rothirsch i Alpendorf med Skandinavisk personale og enestående børnekoncept. Læs om SnowKids børnekonceptet her

Courchevel
Courchevel danner rammerne for den perfekte skiferie for dig, der er til lidt ekstra forkælelse. Courchevel er en del af “De tre Dale” og dermed verdens allerstørste sammenhængende skiområde med mere end 600 kilometers piste. I Courchevel har vi også fornøjelsen af at præsentere et nyt hotel med dansktalende personale, Les Ancolies. 

Gressoney
Gressoney er en italiensk perle, som er en del af det store ”Monterosa Ski Circuit”. Skiområdet er sammensat af i alt 180 kilometers piste fra 1200-1640 meters højde. Desuden har Gressoney masser af attaktioner og lokale traditioner, du kan udforske efter dagens skiløb! 

Val Gardena 
I hjertet af de italienske Dolomitter finder du Val Gardena, som kan tilbyde lige godt 1200 kilometers piste fordelt på 12 skisportsteder og 450 lifte! Hvis du er til unikke skioplevelser og italiensk kultur, er det her stedet for dig. 

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen