⚡ Perfekt til mandelgave! Dette har været savnet i årevis - Se årets Must-Have her 📢
« Til oversigten

3 grunde til at du skal flyve på skiferie

Og hvad skal du tage højde for, når du medbringer dit skiudstyr?1. Flyv på skiferie og din ski-verden udvides 

Det siger sig selv, at en skirejse i bil sætter nogle begrænsninger i forhold til ski-destinationer, da de skal ligge inden for køreafstand. Vælger du modsat at flyve, har du pludselig flere destinationer at vælge mellem.
Med en flyrejse kan du nemlig kigge uden for Europas grænser, og det kan godt betale sig. For uden for Europa er snemængderne ofte større og sneen er bedre, fordi den meget sjældent iser til og bliver opkørt.
Flyv på skiferie til for eksempel:
Canada hvor du står på ski i ’Champagne Powder’, en let og tør sne der aldrig iser til.

USA hvor alting er lidt større. Områderne hænger godt sammen, og du behøver ikke at køre på de samme pister ret mange gange.

Japan der er en vaskeægte snefabrik. 12-18 meter sne på en sæson er ikke utænkeligt.
2. Ingen snekæder og glatte veje

Når du kører til Alperne i februar måned, er vejret altid en uforudsigelig størrelse. Man ved aldrig om en snestorm eller et islag rammer vejene. Sker det, er det alt andet end afslappende at køre på de tyske motorveje.
Når du kommer frem til din destination i Alperne, kan der også ligge så meget sne på vejene, at snekæderne skal på for at hive bilen og alle pakkenelliker op af de kringlede bjergveje.
Den slags bekymringer kan du glemme alt om på en flyrejse. Her sætter du dig bare til rette i dit flysæde, starter en film og lader flypersonalet servicere dig.

Få den 3. og sidste grund her. Pssssst. Vi giver dig også en bonusinfo om, hvad du skal tage højde for, når du medbringer ski på en flyrejse. 


Næste »« Forrige

Se alle nyheder