Zell am See??

Mette Houmann 03/10 2001 18:05

Er der nogle, der har erfaringer fra Zell am See? Jeg har tänkt paa at tage mine foräldre med paa skiferie i aar - de har aldrig staaet paa ski för, er Zell am See noget for dem? Skal man bo i Zell am See eller Kaprun? Tak for hjälpen!

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Jeppe Cramon 03/10 2001 23:16

Sv: Zell am See??

Zell am See er udemærket ski område for begyndere, blot bør I sørge for at undgå højsæsonen (specielt uge 7) da der er rigtig mange mennesker dernede. Du kan evt. læse mere om Zell am See på min hjemmeside hvor jeg har opsummeret mine oplevelser i Zell am See og andre skisportssteder. Jeg vil anbefale at I bor i Zell am See eller Shütdorff.

/Jeppe

Joachim 08/10 2001 15:10

Sv: Zell am See??

Jeg var et år i Zell am Zee og boede i Shütdorff. som sagt et godt sted for øvede som begyndere og rigtig hyggeligt. men er skal der være gang i den skal man nok bo inde i selve zell am zee.. men et lækkert sted.

Peter Marquardt 12/10 2001 11:01

Sv: Zell am See??

Hej der!

Efter at have arbejdet en sæson som skiinstruktør i Zell am See, vil jeg klart anbefale dette sted til famillier og nybegyndere til lidt øvede skiløbere.

Pisterne er brede og ikke ret stejle. Selv de få (2) sorte pister er meget overkommelige.

Mht. at vælge bosted, ville jeg foretrække Zell am See, da kaprun er lidt langt væk, og området Kaprun kræver lidt mere end Zell am See området.

Derudover, hvis dine forældre ikke har stået på ski før, så sæt dem som minimum på en 3 dages skiskolekursus, eller brug en privatlærer en dagstid eller 2. Det vil de få utrolig meget ud af. Der er dansktalende instruktører. Specielt i Skischule Arreit, da de arbejder tæt sammen med Tjæreborg.

Håber det kan hjælpe dig videre..

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen