Wagrain med små børn - skiskole - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Helle skrev:
Hej.
Vi er en nogle familier, der sammen skal til Wagrain i uge 9. Vi har selv to drenge på hhv. 1½ og 3½ år. Den yngste har vi ingen forhåbninger om, der kommer på ski, men den ældste derimod regner vi stærkt med skal på ski.
Det er første gang, han skal prøve kræfter med ski på fødderne, og selvom både hans far og jeg er garvede skiløbere, tror vi, det vil være bedst at han kommer på skiskole et par timer de første par dage. Selvom vi nok sagtens vil kunne lære ham alt det tekniske, tror vi bare, han vil få mere ud af at få det leget ind med nogle, som ikke er far og mor. Han kan nemlig godt blive ret pylret, når vi er i nærheden. Jeg har dog et par spørgsmål i denne forbindelse:

1) Hvilken form for skiskole vil være bedst i hans alder? Vi har aldrig været i Wagrain før (skal bo ved Grafenberg liften), men jeg kan se at Rot Weiss Rot skiskolen har både almidelig skiskole og også en skibørnehave. Det skal på ingen måde været et sted, hvor han bare bliver "opmagasineret" mens far og mor står på ski eller hygger med lillebror, men et sted hvor han lærer noget, samtidig med at have det sjovt. Jeg er nok lidt skeptisk omkring skibørnehaven, og håber derfor der er nogle der har erfaringer med denne.

2) Vi skal afsted med hans kusine, som er ligeså gammel som ham. Hendes forældre vil dog selv lære hende at stå på ski, og jeg kan derfor godt forestille mig en problematik med at vores søn vil have svært ved at acceptere, at han skal på skiskole, når hun nu ikke skal. Nogle forslag til hvordan vi takler dette?

På forhånd tak for input.
Mvh Helle
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen