Vignette Schweiz

Martin Lauridsen 05/02 2020 16:59

Hej, vi skal et smut til Valloire, og kører gennem Schweiz, kan man købe vignette ved grænsen, eller skal man have den på hjemmefra, altså købt gennem FDM (det kan vi nemlig ikke nå)

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Kurt Larsen 06/02 2020 07:29

Sv: Vignette Schweiz

Hej Martin
Du kan sagtens købe ved grænsen, der er skiltet i hver sin bane ved grænseovergang.
Nu ved jeg ikke hvornår du køre, men Schweiz kan være et helvedet at komme igennem en lørdag efter 06.00
God tur
Kurt

Sune 06/02 2020 09:21

Sv: Vignette Schweiz

Hej
Vi skal køre til Livigno for første gang. Er der nogen der har erfaring med at krydse gennem Østrig ved at køre over Kempten/Füssen og tage 179 gennem Østrig over Fernpass. Har hørt at vejen er OK hvis vejret er godt.
Det kræver Østrisk Vignette (Skal den købes inden man krydser gænsen? Er der ikke noget med at man må køre 25 km ind i landet)
Det ser ud til at man ikke behøver Vignette til Schweiz for at køre de små 60 km på rute 27 i Schweitz ned til Zernes. Det ligger helt i den østlige yderkant af landet og ser ikke ud til at være motorvej.
Er der nogen der kan bekræfte at man ikke behøver Vignette til Schweitz på dette vejstykke.

Mvh. Sune

Peter 06/02 2020 13:33

Sv: Vignette Schweiz

Hej Sune.
Min erfaring er at bedste vej til Livigno er gennem Schweiz - Klosters og biltog gennem bjerget. Turen over af 179 fører dig til rute 180 gennem østrig, hvor du er afhængig af at tidspunkt og vejr er det rette. Turen gennem Schweiz kræver dog mig bekendt vignette.
Livigno er dog i sig selv tricky det det gælder om at ramme tunnellen ind til Livigno på rette tid. Kommer du mellem 6:30 og 10 lørdag så ender man på en parkeringsplads indtil de åbner tunnellen i sydgående retning.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen