Vignette i Østrig på vej til Livigno??

Peter 09/11 2014 20:39

Skal en tur til Livigno og planlægger at køre de ca 20 km på Østrigs motorvej forbi Bregenz på vej mod autotoget i Schweiz. Er der nogen der ved om man kan slippe for den østrigske motorvejsvignette? Ikke fordi det er en formue, men den løber jo hurtigt op i 2 store øl...

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Jool 10/11 2014 08:26

Sv: Vignette i Østrig på vej til Livigno??

Hej peter

du skal betale vignette i Østrig, men kan du finde en bundesstrasse så kan du køre gratis, Der er også vignette pligt i Schweiz, jeg har i dette fora efterlyst om det også gælder for dette stykke motorvej i Schweiz, men har ikke fået et brugbar svar, har googlet problemet her læser jeg mig til at det også er vignette pligt i Schweiz, og den er dyr ca 250 kr, men så gælder den også et år

jool

Brian Lund 10/11 2014 08:54

Sv: Vignette i Østrig på vej til Livigno??

Som Jool er inde på kan du bare tage hovedvejen der går lige ved siden af..! Det tager noget længere tid, så ville jeg nok hellere bruge de 9-10 euro og komme hurtigere frem! ;)

Som Jool også er inde på skal du også have vignette i Schweiz, den er noget dyrere, ellers skal du finde en anden vej udenom Schweiz, men igen, kan det betale sig tidsmæssigt at spare?? Ud af et budget på x-tusinde kroner at prøve på at spare 2-300 kr, hvis man så samtidigt skal bruge ekstra tid og måske brændstof? Jeg synes det ikke :)

Jeg vil i hvert fald ikke anbefale bare "at tage chancen" og køre uden, det koster 120 euro når du bliver stoppet i Østrig og 200 Franc i Schweiz!

Mogens Steenholt 10/11 2014 20:55

Sv: Vignette i Østrig på vej til Livigno??

Ja som Brian skriver koster det 120 stærke i Østrig- det HAR jeg erfaret en gang hvor jeg kun skulle køre 30 km til Mayrhofen i Zillertal og synes ikke lige jeg ville stoppe op for at købe den !

Vignetten kan købes på alle tankstationer syd for München og det er lidt billigere end at bestille den ved FDM. Det har jeg gjort siden den, iøvrigt venlige politibetjent, gjorde opmærksom på at Vignetten har været indført siden årtusindskiftet :)

Jeg er enig med Brian- det er en lang tur i forvejen, så hvorfor køre omveje for 2-300 kr ? Så er det vel bedre at undlade det sidste sæt "Flying Hirsh" én enkelt aften ;)

Go skitur :) :)

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen