Unge søges i Wagrain i uge 2

Profilbillede af Marcus

Hej Forum
Jeg står og skal afsted med min familie på ski i Wagrain i uge 2. Jeg har nået den alder hvor jeg gerne vil møde noget nye mennesker så er samme alder som jeg plus minus et par år. Lidt om mig selv, jeg hedder Marcus er 19 år og kommer fra Nordjylland, til dagligt arbejder jeg som elektriker. Jeg er en meget udadvendt person, som elsker at opleve ting. I forhold til skiløb er det min 14 sæson jeg går ind i så derfor søger jeg også nogle som har prøvet at stå på ski før. Synes det kunne være fedt hvis man kunne mødes stå på ski og så slutte af i dalen med en grosse bier.

Håber der er nogle i forumet, hvis der er så stik mig en besked

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Casper Laugesen Piessenberger
Sv: Unge søges i Wagrain i uge 2

Hej Marcus

Jeg står selv i øjeblikket og spekuleret på om jeg selv skulle tage afsted denne sæson, eftersom jeg ikke kunne få det til at passe med familie og venner. Jeg er selv en enorm udadvendt skibums, som har haft adskillige sæsoner, men også en sæson som skiintruktør i Japan (2019-2020).

Jeg er 22 år gammel kommende fysstuderende i Aarhus, som oprindelig kommer fra Sønderjylland. Ved derfor også at en god bajer er den rigtige slutning på dagen.

Jeg kom ikke afsted sidste år og brænder virkelig for at komme afsted igen. Jeg håber at jeg hører fra dig og det kunne da være fedt lige at snakke sammen :)

Mvh. Casper Laugesen Piessenberger

Profilbillede af Laura Olsen
Sv: Unge søges i Wagrain i uge 2

Hej Markus

Jeg skal til Wagrain i uge 2 med min familie. Jeg er 18 år, kommer fra Sjælland og har stået på ski i ca. 10 år men har ikke været afsted de sidste par år. Du kan give et skriv hvis du er interesseret i at stå på ski sammen.

Mvh. Laura Olsen

Søg   Svar på indlæg