Uge 7 i Schladming

Ebbe Vestergaard 27/01 2011 09:56

Skiferien, det kan nås endnu, Vi er en gemytlig gruppe der i mange år har været på skiferie i Østrig/Italien i uge 7. Det vil vi gerne fortsætte med, men de fleste af os har nået en alder, hvor vores børn selv har stiftet familie og fået børn, så gruppen er nu blevet for lille til at vi selv kan fylde bussen nok op. Derfor søger vi andre interesserede med på skitur i uge 7 i år. Vi har et 3 stjernet hotel, (Hotel Schladmingerhof, 1800 m. fra skiliften, med skibus lige uden for hotellet).
Vi rejser til Schladming i Østrig, et sted som vi kender ved, at være et godt skiområde, og især også hvor vi tidligere har oplevet "næsten ingen kø" ved lifterne.
Afrejse fra Roslev området lørdag morgen d. 12 februar, meget tidlig med ankomst lørdag aften for en god nats søvn.
Desuden opsamling i Holstebro og Vejle.
Hjemrejse lørdag morgen d. 19, evt fredag aften med hjemkonst natten mellem lørdag og søndag evt. lørdag over middag
Vi rejser med luksusbus.
Opholdet (7 overnatninger) koster 3400 for voksne incl. ½-pension. Rabat for børn i forældrenes værelse: 50% for børn under 6 år; 30% for børn under 14 år. Der er også mulighed for at booke sig på lejligheder til en noget lavere pris.
Dertil kommer rejseomkostninger (pt. ca 1135 kr, men billigere ved flere deltagere)
Interesseret? Hurtigst mulig.

Kommentarer:
Der er i alt 1 svar i denne forumtråd.

Jørgen Bunder 02/03 2011 23:04

Sv: Uge 7 i Schladming

Hej Ebbe
Ked af at jeg er lidt sent på den. Vi er en større gruppe som har været i Schladming i mange år og er nået til lidt af det samme som jer med den såkaldte alder og børn der har stiftet familie selv.
Så hvis du har lyst, så kontakt mig på mail bunder@snowfanatics.dk og vi kan tage en snak om det kunne have interesse for begge grupper til næste sæson.
Hilsen
Jørgen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen