Uge 10 Sankt Johann in Tyrol

Profilbillede af Hanne Jønsson

Vi er en familie på 5, der for første gang skal prøve Sankt Johann på skiferien. Har svært ved at gennemskue hvilket liftkort, der er mest hensigtsmæssigt. Vi har været i Zillertal gennem flere år og derfor kun været vant til eet liftkort til hele dalen.
Har nogen erfaringer med hvor 'stort' et liftkort man behøver i Sankt Johann, hvis man også gerne vil udforske Kitzbühel og Wilder Kaiser-områderne?

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Martin S. Jensen
Sv: Uge 10 Sankt Johann in Tyrol

Kan klart anbefale at I køber liftkort til hele området. Alt efter hvor meget sne der kommer har I mulighed for at stå på ski der hvor der er bedst sne. I vil have 4 super gode skiområder ud over Skt. Johann inden for 20-25 min i bil. Er I ikke i bil er der muligheder med offentlig transport. Der vil være noget for en hver smag og niveau. Snyd ikke jer selv for Waidringer Steinplatte. En lille perle der stort set er ukendt og rigelig stort til 1-2 dages sjov alt efter jeres skifærdigheder og ønsker.
Vi havde meget glæde af det for 3 år siden hvor vi prøvede alle områderne i vores ferie. Rigtig god tur.

Profilbillede af Hanne Jønsson
Sv: Uge 10 Sankt Johann in Tyrol

Tusind tak for de gode råd, Martin. Det vil vi bestemt tage til efterretning.

Sv: Uge 10 Sankt Johann in Tyrol

Hej Hanne
Vi har været i St. Johann i Tirol 7 eller 8 gange og skal faktisk der ned for at holde jul i år. Martins råd er rigtig godt, specielt hvis det drejer sig om en uge og de to områder du nævner er der adgang til efter kort kørsel. Steinplatte er noget for sig selv, specielt sidst i marts først i april hvor der altid er god sne og masser af den. Så hvis I er lidt mobile er der fantastiske oplevelser og godt skiløb. Selve St. Johann skal man ikke underkende, i gamle dage var der 60 km pister, det er blevet ændret efter nye regler for opmåling, men skiløbet er rigtig god og der er gode lange nedfarter og flere rigtig gode og hyggelige hytter på bjerget. Dejligt område med en anden ro end på mange af de store steder, glæd jer.

Ski hils

Niels Leth-Sørensen

Profilbillede af Hanne Jønsson
Sv: Uge 10 Sankt Johann in Tyrol

Hej Niels,

mange tak for info om Sankt Johann og området. Det ser ud til, at vi køber kort til hele området for at få flest muligheder. Jeg har også læst mig til, at der findes langrendsløjper tæt ved vores indkvartering, dejligt.
Rigtig god tur og glædelig jul til jer!

Søg   Svar på indlæg