UCPA anbefalinger

Profilbillede af Jesper

Hej..

Vi er nogle stykker som overvejer at tage afsted med UCPA, da de har nogle fremragende priser.
Nogle der har erfaringer med deres lejligheder/centre, både hvad angår toilet/bad, værelser, mad og sådan generelle forhold??

På forhånd tak :)

Kommentarer Svar  
Sv: UCPA anbefalinger

Hej
Jeg har været i UCPA Flaine. Dejligt sted, meget fransk, med et lokalt liv der er skøn. Men det der var helt perfekt var den undervisning man fik. Simpelhen nogle skilærer der har stået på ski i dette område i så mange år, så der var ikke et sted de ikke kendte.

Mht. faciliter, så er det: køjesenge og små væresler. Men mad der fylder godt på en ordenlig omgang skiløb.

fokus er på skiløb og undervisning til en latterlig lav pris. På trods at have stået meget på ski, kan man stadig godt presse sig selv takket værd fantastisk skilærer.

Hvis i vælger UCPA Val Thorens, og i har lyst til at tage til Val Thorens for afterski, så bid mærke i at UCPA centeret ligger en smule væk fra "centrum".

(kender ikke til Val d'Isère UCPA'en)

Sv: UCPA anbefalinger

Hej

Jeg har flere gange været afsted med UCPA, og har været fuldt ud tilfreds hver gang. Det er et fantastisk koncept, som af en eller anden grund er ukendt i Danmark.
Men god tur!!

Sv: UCPA anbefalinger

Jeg kan også kun anbefale dem. De har et super koncept og man kan simpelthen ikke gøre tingene til samme pris, hvis man vil have alle de ting som de tilbyder. Det er genialt og man kan virkelig lære noget her.
Jeg skal selv afsted med dem igen i julen og forhåbentligt også i slutningne af januar.

Men evt så smut lige her forbi og tjek dem engang:

http://www.trustpilot.dk/review/www.ucpa.dk

Søg   Svar på indlæg