Transport med tog

Profilbillede af Klas

Er der nogen der vil dele erfaring med brug af tog (evt. biltog) som transportmiddel til skisportsdestinationer?

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Jens
Sv: Transport med tog

vi har flere gange prøvet biltog Hamburg-Munchen og Hamburg-div destinationer i Østrig og det har været en blandet pose bolcher!
Positivt; slipper for køreturen og har mulighed for at komme udhvilet frem, men det kræver at alle har ørepropper og natbriller med, da der er usædvanligt mange lyde i sådan et tog. Der er mulighed for at tage mad, vin etc med i toget og lave en rigtig hyggetur ud af det.
Negativ; det tager laang tid og DB er ligeså (LIDT!) effektive som DSB - med fare for forsinkelser. Det er generelt dyrt, men udenfor sæsonen kan man komme til billigere billetter.
God fornøjelse

Profilbillede af Jool
Sv: Transport med tog

hvad koster en sådan tur ?

Sv: Transport med tog

Hej,

så vidt jeg kunne se koster det ca. 5000,- hver vej Hamborg/München for fire personer i liggevogn.

Jeg har brugt det nogle gange med MC, der er en del ventetid før afgang men ret hyggeligt i stedet for den lange tur gennem Tyskland..

I gamle dage var der også ski-ekspressen der kørte fra både Jylland og Sjælland og sluttede så i Sell Am See - den kører desværre ikke mere.

Profilbillede af Jan Spile
Sv: Transport med tog

Det var tider dengang man tog Skiløberen, direkte fra KBH til St Anton, med Valluga Tours. Der var party vogn så det var en stor fest ned gennem Tyskland, og ofte med meget ondt i hovedet når man nåede St Anton ????????????????????????????????????

Søg   Svar på indlæg