Transport fra Salzburg lufthavn til Zell am see (Schmittenweg) T/R

Rikke 29/01 2023 10:38

Hej
Jeg skal afsted med min datter til Zell am See på skiferie. Vi skal bo med et par venner, som har lejet en hytte i Schmitten området. Min spørgsmål er hvordan vi kommer frem og tilbage fra Lufhavnen til stedet?
Er det nemmest med bus fra lufthavn til Salzburg Hbf og herefter med tog til Zell am See? Og mit helt store spørgsmål er hvordan kommer vi frem og tilbage fra Zell am See til huset? Det er mere turen hjem jeg bekymre mig om. Normalt bor jeg på hotel, og så får man dem til at bestille en taxa til en, men vi bor i en hytte på et bjerg med 2 km til Schmittenhöhebahn (tænker det er her liften er). Vi har brug for en taxa til at køre os frem og tilbage, og jeg ved ikke om der kører taxaer rundt i området og hvad deres lokal nummer er. Man kan sikkert spørger om alt sådan noget hvor vi lejer ski, eller på Zell am See st., men kan godt lide at være lidt forberedt inden afrejse.
Vores venner kører kl 5 om morgenen, når vi skal hjem, derfor kan de ikke kører os til Zell am See st.
Måske jeg gør det hele mere kompliceret end det er, men håber en af jer derude kan give mig et par fif og ro i maven:)
På forhånd tak

Kommentarer:
Der er i alt 1 svar i denne forumtråd.

Aage Satake 30/01 2023 14:12

Sv: Transport fra Salzburg lufthavn til Zell am see (Schmittenweg) T/R

Hej Rikke
På facebook er der en gruppe der hedder "SKIferie - for alle os der elsker ski og ferie". Der er mere aktivitet end i dette forum.
Jeg har været i Zell am see 1 gang og ved at der kører busser i området og ligeledes til andre skiområder. Undersøgte lige og Bus 71 kører fra Bahnhof Zell am see til Schmitten. Kører hver 30 min. Er gratis når man har skipas.
Taxi: taxi-zellamsee.at eller zellamsee.taxi
Deres hjemmesider er også på engelsk.
Som nævnt benyt facebook forum, ellers skriv her - forsøger gerne at hjælpe ...

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen