TØSER SØGES TIL ISCHGL - UGE 11 - 2020

Profilbillede af Malene Askman

Hej Skiløber

Har du lyst til at hoppe ud i en uge på ski sammen med 3 bramfrie virkelig festglade og super skønne tøser, der ligesom dig selv, har en kæmpe passion for alt der har med skiferie at gøre - så du nærmest vil give din højre arm, bare for at komme afsted.

Så skriv endelig nedenfor her og fortæl kort hvem du er og hvilket skiniveau du er på.

Du kan også ringe til mig på 25857285 og høre nærmere om turen/pris/transport m.m. inden du beslutter dig.

Vi er alle i 40'erne, er alle rimelig gode på brædderne, hvor nogle af os har flere skisæsoner bag sig. Vi lægger vægt på, at stå sammen på ski uanset tempo og have en fed dag på pisterne, og gerne få masser af kilometer på brædderne, men dog uden ligefrem at surfe igennem pistekortet. Vi lægger nemlig samtidig også en dyd i, at tage en Apérol i solen og nyde de små pauser oppe i det fuldstændige fantastiske og slående landskab.

Kort sagt, vi elsker hele pakken ved skilivet - en masse skiløb samt fyre den max af til afterski.

Det er fastlagt allerede, at vi tager afsted i uge 11 og skal bo på Pension Rätikon i Ischgl 2020, så det skulle du selvfølgelig gerne kunne indvilge dig i.

Alt det praktiske med booking af rejse står jeg gerne for, med mindre du selv ønsker at booke.

Vi ønsker, at være en gruppe på mindst 4 og gerne flere og vil blive så glade, hvis du som os er klar, til at være en del af en super fed aktiv social festlig uge.

Skriv/Ring endelig med det samme og selvom du først læser dette opslag flere uger efter det blev sat på, vil vi stadig meget gerne høre fra dig. Vi tager nemlig på ski hvert år og kan du ikke i 2020, kan det være du vil med os i 2021.

Glæder mig til at høre fra dig!!!

Friske skihilsner
Malene

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Anja Gylling
Sv: TØSER SØGES TIL ISCHGL - UGE 11 - 2020

Hej Malene.
Jeg er 33 år. Jeg har kun stået på ski 1 gang for 16 år siden, er man velkommen hos jer, hvis man er ny på ski? ????
Mvh Anja

Søg   Svar på indlæg