Tag på en lækker 4 dages tur i Januar med Holstebro ski klub

Profilbillede af jens hejberg

Hej
Vi er en ski klub i Holstebro der har lavet en tur til Østrig i mere end 20 år. Vi har stadig pladser på turen i Januar 2019, Se nedenstående, Vi kan samle op langs motorvejen mod Tyskland. Hvis du har spørgsmål så kontakt mig.
Mvh
Jens

6 dages skitur til Kaltenbach Østrig med 4 hele dage på ski
Holstebro skiklub arrangerer i januar 2019 en 6 dages tur med 4 hele dage på ski. Vi står på ski i Kaltenbach/Hochzillertal, som er et snesikkert og ikke mindst hyggeligt skiområde. Området byder på 88 km pister i alle sværhedsgrader.

Vi bor på Hotel ERZHERZOG JOHANN i Uderns. Dette er et hyggeligt hotel med god mad og stemning. Det er 3. gang vi benytter hotellet. Der er ski bus lige uden for døren og 5 min til ski området

Vi rejser i uge 4 med afgang fredag d.18.1. over middag og hjemkomst onsdag d. 23.01. Vi rejser i bus direkte til og fra Holstebro.

Turen inkluderer morgenmad på ankomstdagen – halvpension alle dage og aftensmad på afrejsedagen + liftkort til hele Zillertal.
Vi har vores egen skilærer med, som vil tilbyde undervisning til let øvede og gode skiløbere i løbet af turen.

Prisen for dette fantastiske arrangement er 4750 kr. (Børnerabat på liftkort). Kontingentet til skiklubben er inkluderet i prisen. Se www.holstebro-skiklub.dk/ for yderligere aktiviteter og afbestillingsregler.

Du tilmelder dig ved at indbetale 1500 Kr. snarest mulig på konto nr. 9585-6896197876, og resten senest 01-10. Husk at skrive navn ved tilmelding.
Ved spørgsmål kontakt Jens Hejberg tlf. 61200322 mail jenshejberg@gmail.com

Kommentarer Svar  
Profilbillede af jens hejberg
Sv: Tag på en lækker 4 dages tur i Januar med Holstebro ski klub

Hej Skifolk.

Vi har fået afbud til turen, så nu er der igen plads til nye. Vi garranterer at vi finder nogen som du kan løbe med, og at vi på turen har et godt sammenhold.
Turen går til Skiområdet Hochzillertal i Kaltenbach, men hvis vejret er godt kører vi en dag over i Zell området og laver en "skisafari" hvor vi løber op over Zell , Gerlos og helt ud til Königsleiten og vender. Så en hel dag på ski hvor man ikke køre mere end en gang på hver piste. Hvis du er begynder deler vi naturligvis op i hold og kører efter det vi kan.
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail: jensHejberg@gmail.com eller på tlf. 61200322.
Med venlig hilsen
Jens

Profilbillede af jens hejberg
Sv: Tag på en lækker 4 dages tur i Januar med Holstebro ski klub

Turen er nu udsolgt

Søg   Svar på indlæg