Tag på en lækker 4 dages tur i Januar med Holstebro ski klub

Profilbillede af jens hejberg

Hej
Vi er en ski klub i Holstebro der har lavet en tur til Østrig i mere end 20 år. Vi har stadig pladser på turen i Januar 2019, Se nedenstående, Vi kan samle op langs motorvejen mod Tyskland. Hvis du har spørgsmål så kontakt mig.
Mvh
Jens

6 dages skitur til Kaltenbach Østrig med 4 hele dage på ski
Holstebro skiklub arrangerer i januar 2019 en 6 dages tur med 4 hele dage på ski. Vi står på ski i Kaltenbach/Hochzillertal, som er et snesikkert og ikke mindst hyggeligt skiområde. Området byder på 88 km pister i alle sværhedsgrader.

Vi bor på Hotel ERZHERZOG JOHANN i Uderns. Dette er et hyggeligt hotel med god mad og stemning. Det er 3. gang vi benytter hotellet. Der er ski bus lige uden for døren og 5 min til ski området

Vi rejser i uge 4 med afgang fredag d.18.1. over middag og hjemkomst onsdag d. 23.01. Vi rejser i bus direkte til og fra Holstebro.

Turen inkluderer morgenmad på ankomstdagen – halvpension alle dage og aftensmad på afrejsedagen + liftkort til hele Zillertal.
Vi har vores egen skilærer med, som vil tilbyde undervisning til let øvede og gode skiløbere i løbet af turen.

Prisen for dette fantastiske arrangement er 4750 kr. (Børnerabat på liftkort). Kontingentet til skiklubben er inkluderet i prisen. Se www.holstebro-skiklub.dk/ for yderligere aktiviteter og afbestillingsregler.

Du tilmelder dig ved at indbetale 1500 Kr. snarest mulig på konto nr. 9585-6896197876, og resten senest 01-10. Husk at skrive navn ved tilmelding.
Ved spørgsmål kontakt Jens Hejberg tlf. 61200322 mail jenshejberg@gmail.com

Kommentarer Svar  
Søg   Svar på indlæg