Sydpå men hvor...............?

Finn 27/04 2008 21:10

Vi er en familie med 2 tøser på 7 og 10 år. Har været 2 gange i Trysil og 1 gang Sälen. Vi er blevet enige om at næste sæsons familietur skal gå sydpå. Her er det vi gerne vil have lidt råd med på vejen. Vi kunne godt bruge lidt input om hvor der er godt, når eksempelvis afterski er total ligegyldigt, men hvor det betyder meget at der er masser af aktivitetsmuligheder efter at pisterne lukker. Håber i vil give os nogle gode råd med på vejen!!

Go sommer!!!!

Kommentarer:
Der er i alt 4 svar i denne forumtråd.

Niels Leth-sørensen 19/06 2008 17:43

Sv: Sydpå men hvor...............?

Hej Finn!

St. Johann i tirol er et godt valg, ikke for stort første gang syd på, men med gode lange nedfarter. Der er masser af gode resturanter på bjerget. Der er flere mulighed for indkvartering i St. Johann. Et alternativ kunne være Penzinghof i Oberndorf, område høre sammen med St. Johann. Rigtig godt hotel til en fornuftig pris, meget gode service, skiløb til døren og lift lige ved samme døre. Se evt. www.lethstravel.dk min egen hjemmeside om bl.a St. Johanne / Oberndorf.

Har været der 7 gange ialt.

Mvh

niels

Michael Andersen 30/04 2008 01:18

Sv: Sydpå men hvor...............?

Hej Finn.

Er selv startet ud i Norge, og syntes idag at Østrig er det bedste sted.
De har gode skiforhold, god mad, venlig og imødekommende folk, flot natur og så er priserne overkommelige!
Steder som Bad Hofgastein samt St. Johann in Tyrol er meget fammilievenligt og med forskellige aktiviteter efter skiløbet. Badeland, keglebane, legeland etc. er nogle af aktiviterne.
Men, Østrig er stor - så kig i de forskellige kataloger og prøv en tur.
I vil ikke fortryde!

Martin Langdahl 30/04 2008 11:40

Sv: Sydpå men hvor...............?

Lige en rettelse Michael, for jeg er lodret uenig med i at maden er god, resten er ganske rigtigt. Man skal dog ofte være lidt opmærksom på hvor mange kilometer der egentlig er i de områder man tager ned, jeg f.eks. i Zillertal i påsken, og der står som at der er vildt mange km pister, det var der også, men nogle områder lå rimelig langt væk, og det var på ingen måder sammenhængende

Nikolaj Vejlemand 09/05 2008 10:34

Sv: Sydpå men hvor...............?

Hmm.. Hvis det skal være til børn på den alder, så skal du nok til Østrig. Maria Alm, Wagrain eller Dachstein West kunne være nogle meget gode muligheder.

http://www.dachstein.net/
http://www.tiscover.at/at/guide/5,de,SCH1/objectId,RGN573at,folder,FLDSKIAREA,season,at1,selTab,all,selectedEntry,skiarea/skiarea.html

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen