Sölden vs. Saas Fee i september

Bagger 19/08 2017 12:21

Hej, planlægger en tur fra München med to dage på ski nu her i September. Er der nogen der har været både i Sölden og Saas Fee, og kan drage lidt sammenligninger? Vil gerne til Saas Fee, da jeg aldrig har stået i Schweiz, men det tager noget længere tid at køre dertil og det er dyre, så overvejer om det er turen værd. Forholdene er nok alligevel ikke vildt gode i september. Men forhåbentlig er der lidt sjov slush.

Så vil blot høre om nogen har erfaring med begge steder. Ved at Saas Fee plejer at have en skarp park. Nogen der har erfaringer med parken i Sölden?

Har været i Hintertux, så vil gerne prøve et af de andre steder.

Mvh
Jørge

Kommentarer:
Der er i alt 4 svar i denne forumtråd.

Ryan Johansen 19/08 2017 23:37

Sv: Sölden vs. Saas Fee i september

Der er ingen tvivl om at Saas Fee er et af de bedste ski områder med et skiløb fra ca. 3800 m og nedfarten bestemmer man selv om det skal værer off pist eller en fin løjbe, vil man have en kop kaffe så skal man ikke først stå i kø en 1/2 time og der er nomalt altid en ligge stol med skind man kan få.

Henrik Brandt 20/08 2017 11:13

Sv: Sölden vs. Saas Fee i september

Hej Bagger.
Sölden er ikke åbnet endnu til september.
Gletcheren åbner først efter Worldcup start sidst i oktober. Der er ingen park på gletcheren. Den ligger øverst ved Giggijoch.
Mvh. Brandt.

Pernille Hansen 20/08 2017 16:57

Sv: Sölden vs. Saas Fee i september

Der er (forsøg på ) park på Tiefenbach gletcheren i november, helt oppe til venstre for kabinen. Men det hjælper ikke rigtigt i september...

Brian Lund 21/08 2017 12:27

Sv: Sölden vs. Saas Fee i september

Har ikke været i Saas-Fee endnu.

Sölden åbner for skiløb fra d. 18/9, så hvis du planlægger at tage der ned før så kan du glemme det! ;)

Hintertux har jeg været på sidst i September (ifbm. Oktoberfest), det var ok men meget smattet og sneen delvist kørt ned til gletsjeren, men vejret kan variere rigtig meget i bjergene den tid af året. Jeg har også været der i august, der var forholdene faktisk bedre end da jeg var der året efter i september..! Hintertux har åbent hver dag hele året.

Sölden har jeg kun været på i november (og marts+april) desværre, udbuddet af pister var dog mere eller mindre det samme i november som det ville have været i september, bortset fra at vejret var koldere og sneen var bedre!

Andre muligheder (i Østrig) kunne være:
Pitztal: åbner 15/9
Kaunertal: åbner 29/9
Kitzsteinhorn: åbner 30/9
Mölltal: burde have åbent allerede, men pisterne er åbenbart ikke i drift af en eller anden grund, men det kan selvfølgelig ændre sig inden september.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen