Søll, nogen der har kendskab til det.

Martin Lauridsen 28/08 2018 16:07

Hej, jeg har haft lidt kig på SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental området, og ledt efter overnatningssteder, og fundet noget der kunne være interessant i Søll. Nogen der kender til byen, har været der og kan sige lidt om området. Der er lidt info her på siden, men kunne være fedt med lidt mere, bl.a. børnevenlighed, skiskoler, området osv.
På forhånd tak.
Martin

Kommentarer:
Der er i alt 1 svar i denne forumtråd.

Brian Lund 29/08 2018 17:31

Sv: Søll, nogen der har kendskab til det.

Söll har lidt af det hele, men uden at det bliver for meget!
Det er en lille hyggelig by der har supermarked, restauranter, afterski, barer skiskole og endda natskiløb - altså alt hvad man egentligt har brug for og uden at det bliver helt vildt.

Der er et skiskole område lige over Söll, så kan det næsten ikke blive nemmere! Jeg tror dog du får svært ved at finde undervisning på dansk, men kan du nøjes med engelsk eller endda tysk er det ikke noget problem. Det nærmeste vi kunne finde var en skiinstruktør fra Norge som holdt til i Westendorf.

Vi boede lidt udenfor Itter for et par år siden og kom også forbi Söll nogen gange, jeg synes skiområdet i SkiWelt er fantastisk selvom pisterne nogen steder godt kan være lidt korte. Der er alle sværhedsgrader fra meget nemt til ekstrem stejl og du kan komme rundt i næsten set hele området kun på blå pister.

Der er masser af lokale i området og det bærer området også præg af, der er masser af små hyggelige restauranter på pisterne (bjælkehytter) og ikke ret mange af de store industrialiserede beton-tag-selv-restauranter som mange af de andre store områder ellers er kendt for. Der var også temmelig langt imellem de internationale turister (vi var der i uge 3). Der var dog flere omkring Westendorf.

Det eneste jeg lige synes du skal være opmærksom på er at området ligger relativt lavt og derfor kan der være sjap eller stedvis mangle sne i dalen, specielt hvis du tager af sted meget tidligt eller lidt ind i foråret.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen