Små børn med på skiferie??

Martin Lauridsen 02/10 2009 16:20

Hej, vi er en ret stor familie på 7. Vi var på skiferie for første gang sidste år i Sverige, og blev totalt bidt af det. Men var min kone gravid dengang, og kunne passe vores dengang mindste dreng på 3år. Farmand og de store drenge kom igang med at stå på ski hurtigt.
Men nu er graviditeten udmøntet i en lille pige som når vi kommer til uge 7 vil være ca 10 måneder, og i år SKAL mor ud på skiene.
Er der nogen her der har erfaringer med at tage på skiferie med 2 små,på hhv.knapt 1 år og 4 år. Den 4 årige skal ud at stå på ski, og den lille skal passes. Kan man tage den lille med?? Hvordan?? Vi overvejer barnevognen, om den skal med, eller findes der slæder el. lign man kan transportere små børn i.

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Jimmy 02/10 2009 17:07

Sv: Små børn med på skiferie??

Så vidt jeg husker så har de også babyer i sneland. Så tag I bare afsted. Men tænk lidt over beliggenhed osv. Dvs. nok ikke så isoleret, og ski in/out vil sikkert være det bedste. Super god tur.

Peter Aggerholm 02/10 2009 17:38

Sv: Små børn med på skiferie??

Hundfjället ved Sälen i Sverige har som noget nyt fra i år et tilbud hvor børn i barnevogn kan blive passet, det kunne være et bud.
se evt. mere på www.skistar.com
VH Peter

Trine 02/10 2009 18:55

Sv: Små børn med på skiferie??

Hej,
Vi har haft vores unger siden de var babyer.
Man får selvfølgelig ikke løbet super meget på ski når man skal skiftes til at passe - men lidt er jo bedre end ingenting.
Vi har dog nogen år haft bedsteforældre med - hvor vi så har delt skidagen med dem....og det er en super løsning. Eller man kan rejse med et andet par med samme "problem" og på den måde dele pasningen.

Tag barnevogn/klapvogn med til den lille - så kan man også tage nogle ture på skift når bebsen sover og man er rullet en tur ud til pisterne. Alle fraråder de seler man kan have babyer i på ryggen, har ikke selv prøvet den og ku' heller ikke finde på det.

Kan varmt anbefale fx. Hafjell i Norge som både har en rigtig go' skiskole og en hurtig gondol til toppen. Der ligger lejligheder lige ud til børnebakken (de hedder vist Alpin appartments) og aftenåbent på største dele af området. Det er bedste vi har været på - når man altså er tvunget til korte ture og alt på børnenes præmisser).

Begge vores unger som nu er 3 og 5 står begge fint på ski nu (hende på 5 kører nok snart fra mig) - og elsker det.....og det er en helt naturlig ting for dem, de har jo oplevet det hele deres liv :-)

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen