Skitur uge 4 2023 - til Østrig, men hvor i Østrig?

Profilbillede af André ørbæk Bertelsen

Vi er en lille gruppe 4-6 personer som tager på skitur i uge 4 næste år.
Vi har besluttet det skal være Østrig (kør-selv), men vi ved ikke hvor. Vi har tidligere været i zell-am-see og kaprun begge steder er gode, men vi vil gerne prøve noget nyt.

Vi er en blanding af let-øvet (rød uden de store problemer) og folk som tager off-pist for at finde pudder.
Jeg har kigget på Ischgl og Sölden, mest på grund af at de ligger højt og jeg har en ide om det hjælper med sne sikkerheden.
Et par øl i hyggelig atmosfæren er bonus, men skiområdet/lift/sne er det primære fokus. Uge 4 er valgt fordi den rammer udenfor de fleste skoleferier i tyskland/østrig/frankrig.

Vi regner med at leje en lejlighed og lave det meste mad "hjemme", så prisen på at spise ude betyder ikke det store.

Tak for indput

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Kurt Larsen
Sv: Skitur uge 4 2023 - til Østrig, men hvor i Østrig?

Hej Andree
Jeg er stor fan af Zillertal. 3 - 4 fornuftige skiområder + et par små mere i samme dal. Hvis I har bil med, er det meget nemt at komme rundt og der er store gratis parkeringspladser ved lifterne. I Zillertal er skiløbet op til ca. 2500 meter + Hintertux (Ca. 3200) det meste skiløb mellem 1500 - 2500 meter så sner er gen. god og det kan løbes i bund, de fleste steder dog på sorte pister.
Prøv at kigge på Chalets Hotter i Zell. her bor man i gode lejligheder lige ved liften og afterski i næsten samme bygning, Sunweb har lejlighederne i DK, men vær obs på priser hvis i ændre bestilling via dem. Gen. er Zillertal ligeledes billig især i forhold til Ischgl, Sölden mf.
Mvh
Kurt

Profilbillede af André ørbæk Bertelsen
Sv: Skitur uge 4 2023 - til Østrig, men hvor i Østrig?

Hej Kurt, tak for svar, jeg har kigget lidt rundt på andre steder og ja zillertal er noget billigere end de andre steder. Ved du hvor godt er området forbundet med f.eks bus/tog? (det kunne jo være man ville have en øl inden man skulle hjem).

Søg   Svar på indlæg