☔ Udsalg på regntøj - Spar op til 65 % - Slutter om 💦

Skitur med små 2 børn

Profilbillede af Jesper Borg Jensen

Hej vi er en familie på 4 med børn på 1,5 og næsten 4 år. Vi vil gerne på skitur i uge 5 så hvor skal man hen med børn i den alder og hvor skal man bo? Som er til at betale for penge og som er tæt på pist osv. Har kigget på kläppen men ved ikke hvor man evt skal bo med så små børn. Så har i gode råd til destination, overnatning og hvor man booker.
På forhånd tak
Hilsen Jesper

Kommentarer Svar  
Sv: Skitur med små 2 børn

Hej Jesper
Vi havde de første skiferier med børn på jeres alder i Sverige hvor vi har været flere gange i Lindvallen i Sälen og i Åre Bjørnen.
Begge steder hvor du kan bo lige ud til pisten og der er vildt gode børneområder.
Til Sälen har vi altid kørt selv og til Åre en enkelt gang i bil men ellers med nattog fra Malmö.
Vi kommer ikke i Lindvallen mere, det er børnene vokset fra, men er stort set hvert år i Åre der er noget større område. Det er samme hjemmeside du booker begge destinationer og det virker 100% og du kan vælge siden på dansk. Det er via skistar.com
Her booker du ophold, skileje, skipas og skiskole.
Har ingen erfaring med små børn sydpå da vi først tog vores med derned da vi 7 og 10 år.
Endelig skriv hvis du har spørgsmål.
Hilsen Jeanette

Profilbillede af Michael
Sv: Skitur med små 2 børn

Du rammer rigtigt med en tur til klappen med små børn. Det kan klart anbefales. Vi har været der flere gange og altid booket direkte da man så kan vælge bestemt hytte, de har en fin hjemmeside, hvor du kan se hytternes placering.
Med små børn vil jeg anbefale en hytte så tæt på børneområdet som muligt enten i klappens stugby eller Mitt i pisten. Se evt på hyttekortet http://www.klappen.se/boende/anlaggningskarta/

Profilbillede af Pernille Hansen
Sv: Skitur med små 2 børn

Jeg vil da anbefale jer at tage med Din Skuklub til Hafjell. Indkvartering med andre børnefamilier, undervisning til alle over 3 år, og med garanti også andre småbørn (=nogen andre voksne at være sammen med)
Se mere her: https://www.dinskiklub.dk/event/hafjell-norge-uge-5-2020/

Sv: Skitur med små 2 børn

Klappen. Og bo Mitt i Pisten. Det gjorde vi 3-4 år i træk, da børnene var små. Gode og store hytter, der er til at betale. Senere rykkede vi til Lindvallen, men er ikke lige så hyggeligt for de helt små.

Sv: Skitur med små 2 børn

Ellers er der Maria Alm i Østrig.
Meget fine forhold til børn og også til dem som vil noget mere.

Profilbillede af Mette
Sv: Skitur med små 2 børn

Klappen er rigtig fint til små børn. .. vil I sydpå, kan rejsen gøres billigere v at benytte tog, børn under 15 kører gratis.

Profilbillede af Peter
Sv: Skitur med små 2 børn

Kan anbefale Lofer i Østrig. Lille område hvor man hurtigt kan komme hjem hvis ungerne bliver trætte. Nemt med gondol til "toppen" hvor man kan have base. Her er hyggelige restauranter.
Har tidligere boet på Hotel Dax med kæmpe succes mens Stefan Dax selv havde hotellet. Har dog hørt at det er overtaget af danske værter, hvor kvaliteten er faldet.

Søg   Svar på indlæg