Skitur med astma.

Heidi Marie Schow 06/01 2018 11:08

Jeg har de sidste par år blevet syg med lungebetændelse, når jeg har været på skiferie. Mit arbejde er ved at miste tålmodigheden, da jeg ligger mindst en uge syg efter min ferie. Øv.
Det viser sig så, at jeg har astma. Det er en betændelse i lungerne og jeg får medicin for det, men jeg døjer med hoste og slim.
Nu er mit store mareridt, om jeg nu skal blive syg igen og jeg vil for gud skyld ikke gå glip af at komme afsted på ski, så afsted skal jeg altså.
Så er der nogle herinde, som har nogle gode råd?

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Asbjørn Nissen 07/01 2018 09:18

Sv: Skitur med astma.

Hej
Der er ikke nogen garanti for dette hjælper dig, men mit råd er at du skal tage af sted i den sene del af sæsonen da vejret ofte er bedre her varmere. Det har selvfølgelig den ulempe at sneen kan være lidt tung.
Et andet råd kunne være at søge områder med en lavere beliggenhed. Lad for gud skyld være med at tage til f.eks. Val Thorens. De tyske områder i Hazen og Kassel bakker ligger f.eks. lavt. Det er desværre små områder men Willingen er et ok område som ligger ved Kassel bakker.

Heidi 10/01 2018 10:41

Sv: Skitur med astma.

Hej Asbjørn.
Tak for dit svar ????
Ja det kan godt være, at det ville hjælpe det du skriver, men det er sjovt nok lige præcis det modsatte vi vælger når vi er på ski. Først på året og højt liggende område.
Jeg ved ikke helt om vi er til de andre steder du skriver, så jeg må kaste mig ud i det nu her om små 3 uger, hvor vi skal til St. Anton. Jeg kan prøve med noget mere jägertee ????

Jan Møller 11/01 2018 16:32

Sv: Skitur med astma.

Det er nu underligt. Min kone har også astma og har haft det i nogle år nu. Men de 14 dage vi er afsted hvert år kan hun næsten undvære medicinen for det. Det må være den "tynde og kolde " luft der gør det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen