skimakker uge 11

Profilbillede af Piotr Machowski

Hej
Jeg mangler en skimakker. Vil gerne af sted i uge 11. Helst med et fly fra Billund/Jylland, med en af de store rejseselskaber (danski, northlander, slopetrotter mm). Vil gerne af sted til Val Thorens - den har længe stået på min bucket list. Men andre steder er bestemt også en mulighed. Vi kan da godt dele et værelse - jeg er 39, familiefar, stille og rolig type. Bor i Århus, far til 2. Skriv gerne - 23863891
vh
P

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Michael Holm-jacobsen
Sv: skimakker uge 11

Hej, hvis du kan i uge 10 er du velkommen til at hænge ud med os. Vi har bestilt hotel, men ved østergaard kan finde et godt værelse til dig. Hvis du ikke er til halvpension, kan jeg anbefale rosengarden, det er med morgenmad.

Vi er 2 familiemedlemmer der skal til dolomitterne, vi er 42 og 64 år, det er 9 gang jeg skal til Canazei og 1 gang for Hans Aage. Vi er selvfølgelig til godt skiløb, men bestemt også til pitstop og hygge oppe i terrænet og afterski inden aftensmaden. Vi har som sagt betilt rejsen, men hvis nogen har lyst til at følges på ski, er vi med på det. Vi skal bo på http://www.unionhotelscanazei.it/EN/290828/hotel-caminetto.php, og rejser med Østergaard rejser.

Vi er 2 der skal på ski i Canazei og vi har 1 måske 2 pladser i bilen(ny Skoda Octavia stationcar) til Canazei i uge 10, vi kører fra 6630 Rødding fredag den 2 marts kl senest 19, så vi kan stå på ski lørdag og kører nok hjem igen lørdag den 10 efter morgenmad eller når vi er klar til det.
Hvis vi er 3 blir det ca 500 kr i brændstof.
Kontakt: 20950659
Vi rejser med Østergaard rejser

Profilbillede af Piotr Machowski
Sv: skimakker uge 11

Hej Michael
Tak for invitationen - det lyder meget godt. Jeg kan desværre ikke få fri fra arbejde i uge 10. Så uge 11 er den eneste mulighed for mig. Håber I får en god rejse. Hilsen
P

Profilbillede af Michael Holm-jacobsen
Sv: skimakker uge 11

Tak, også god tur til dig, håber du kommer afsted, der er jo skide meget sne i år ;-).

Søg   Svar på indlæg