Skiløb/og rejsefælle søges af kvinde 65 år.

Hej. Da min mand, p.gr.a. sygdom, ikke længere kan stå på ski, tager jeg alene på skiferie i uge 11 og bor på http://www.hotel-ours-blanc.com, booker selv hotel, fly/transfer. Jeg er medium skiløber, kun på ski en gang om året, og savner selskab, især på pisten, men også under middagen om aftenen på hotellet. Terrænet og lifterne er fremragende, og ligså er maden på hotellet, wellness m.v. Mvh Dinna

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Anette Aastrup
Sv: Skiløb/og rejsefælle søges af kvinde 65 år.

Hej Dinna,
Jeg er interesseret, jeg er selv 61 år og løber godt på ski, foretrækker dog røde fremfor sorte pister, men kan godt komme ned ad de sorte, hvis jeg skal. Jeg søger som du en rejsekammerat, dels ude på bjerget om dagen, men også til at gå ud at spise med m.m. Hvilket prisniveau ligger det hotel i, som du foreslår? Og skal det være så sent (uge 11), eller kunne det være tidligere slut januar eller februar måned? Vh Anette

Sv: Skiløb/og rejsefælle søges af kvinde 65 år.

Jeg elsker også skiløb. For mig er det en perfekt ferie. Men den perfekte ferie for min mand er at spille computerspil eller kasinoer, derfor er det normalt svært for os at finde et kompromis. Det er svært for mig at forklare ham, at du kan spille når som helst, og aktiv hvile skal være flere gange om året.

Sv: Skiløb/og rejsefælle søges af kvinde 65 år.

Hej Anette-A. jeg tager ikke så gerne mere, afsted i de kolde uger, men foretrækker solen og bedre vejr, og som regel også mere sne. sidste år var jeg afsted i uge 12, det var pragtfuldt. Hoteller har 4 * og er et dejligt familiært sted, med god standard. lækker wellness og fremfor alt, en god placering i 2000 meters højde på pisten, gode adgangsforhold til og fra piste og lifte.Jeg har mange gange søgt og ledt, også mens vi var to afsted, og jeg kan faktisk ikke finde noget bedre og billigere. Pris for Hotel med virkelig god halvpension (ikke noget med buffet, men 4 lækre retter ved bordet), gratis wellness, og wifi på enkeltværelse 8600Kr, liftkort til de 3 dale 2200, og fly 1260, dertil kommer transferbus ca 1000kr. Det er aldrig billigt at tage på skiferie, men det er det hele værd.

Profilbillede af Annette
Sv: Skiløb/og rejsefælle søges af kvinde 65 år.

Hej. Jeg står i den situation, at min veninde har brækket sit ben, men at vi har købt og betalt for ophold på 3 forskellige 4* hoteller i Norge incl. morgenmad på delt dobbeltværelse.

Hvem vil med mig til Norge/ Beitostølen og Oslo fra d. 21-27/12-2019?

Vi sejler fra Frederikshavn (Nordjylland) til Oslo d. 21/12 tidl. morgen efterfulgt af en overnatning i Oslo.

Så 3 overnatninger i Beitostølen (Beitostølen et af de mest snesikre vintersportssteder i Europa) efterfulgt af en overnatning i Oslo fra d. 25.-26/12. Fra Oslo sejler vi retur til Frederikshavn d. 26/12. Ank. Frederikshavn tidl. morgen d. 27/12.

Jeg søger en rejsefælle i alderen 45-65 år m/k, der har lyst til en aktiv juleferie i Norge.

Min rejsefælle skal sørge for god bil i god stand, vinterdæk og snekæder og betale for benzinen tur/retur på turen.

5 overnatninger på 4* hoteller incl. morgenmad betales af mig. Ligeledes betaler jeg for færgeovergang tur/retur med delt kahyt begge veje. Den 24/12, hvor vi bor på Radisson Blu Mountain Resort, Beitostølen, koster julemaden/aften ca. 575 Nkr. uden drikkelse.

Frokost og aftensmad skal vi selv stå for, hvorfor det er en god ide at fylde bilen med basisdagligvarer inden afgang fra Dk.

Selv er jeg 55 år. Mail: kaihoej55@yahoo.dk

Søg   Svar på indlæg