skijob når man har passeret de 50

Jool 13/09 2009 10:11

Hej
For mange år siden kørte jeg skigæster til alperne samtidig med at jeg studerede, i den forbindelse blev jeg bidt af en "gal Ski" og har efterfølgende dyrket dette i mange år, og har også kørt lidt bus når tiden tillod det, jeg hart altid misundt dem som kunne bruge en hel vinter som skiguide, da jeg grundet job aldrig selv har haft denne mulighed. Det har jeg så fået nu, så derfor er der nogle der kender et sted for et sådan job til en mand der har passeret de 50,som kan stå på ski rimeligt, har stor erfaring med at få ting til at ske, kan styre, og tage beslutninger som holder, har overblik når det brænder på, som ikke gider at drikke øl hver aften, som foretrækker en bog frem for nattefester, og vil have en rimelig løn, så skriv

hilsen jool

Kommentarer:
Der er i alt 5 svar i denne forumtråd.

Michael Dekker Poulsen 13/09 2009 10:35

Sv: skijob når man har passeret de 50

Hej Jool

Det lyder som om du skal ringe til Trier ski eller måske højmark. Der er vist både plads til vilde og rolige guider.

Kim Pedersen 13/09 2009 11:39

Sv: skijob når man har passeret de 50

Hej Jool
Jeg er 51 år ,og er ligesom dig bidt af skiløb. Jeg har 3 gange indenfor de sidste 7 år været guide for team Benns. Sidste gang forrige vinter. Jeg var i Støten i Sverige, hvor jeg havde min egen hytte. Det var rigtig godt, med ro og fred om aftenen, og masser at lave i løbet af dagen, og masser af skiløb. Så det var måske en mulighed, de har også guider i Østrig. Jeg har dog kun været i Sverige.
Mvh Kim

Pernille Hansen 13/09 2009 18:59

Sv: skijob når man har passeret de 50

Hej Jool
Prøv at søge hos et selskab, som også har egne hoteller eller chaletdrift - det lyder som om, at du ville befinde dig godt i et job på et hotel kombineret med service til gæsterne. Og det findes - du skal bare ud og finde det.
Prøv at tage kontakt til de forskellige rejsebureauer - det er bestemt sandsynligt, at de mangler sådan en som dig eller har en samarbejdspartner, som kan bruge din arbejdskraft.

Mickey 13/09 2009 22:25

Sv: skijob når man har passeret de 50

Som Permille skrev bliv hotelboss!

Rigtig mange nordiske rejsebureauer driver selv hoteller i alperne. Hvis du kan lidt af hvert, har hænderne skruet rigtigt på og lidt ledererfaring og ikke mindst kan få ting til at ske lyder det godt. Du kommer nok heller ikke uden om nogle sprogkundskaber - de fleste af sådanne hoteller ligger vist i Frankrig. Men det er nok nu du skal rykke hvis det er 2009/10 sæsonen du vil afsted.

Og jeg ved ærligt talt ikke hvor meget tid der er til ski i sådan et job.

Asbjørn Nissen 14/09 2009 10:31

Sv: skijob når man har passeret de 50

I en ski by er der rigtig mange forskellige jobs og et af de største problemer er at finde kvalifiseret arbejedskraft der er tilfreds med kun at være ansat i 4 måneder om året. Derfor vil du have store muligheder for at finde et rigtig godt arbejde hvis dine sprogkundskaber er nogenlunde i orden. Her taler vi ikke om at tale tysk flydende men om at kunne gøre dig forståelig.
Jobs jeg ser som muligheder er alt fra
Lift personale
Forskellige hotel jobs med og uden ansvar
Bartender
Arbejde på spisesteder
Hvis du har buskørekort Køre skibusserne
og der er mange flere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen