☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Skiferiested med andre aktiviteter

Profilbillede af Erik Rolf Olson

Jeg søger en skisportsted, hvor man kan lave andre aktiviteter end at stå på ski, jeg ved man kan lave meget andet, svømmehal osv.
Men vi har en knæskadet med som gerne skal lave noget andet, evt med nogen af os andre, mens resten står på ski
Så hvis nogen kender et sted hvor der er flere andre spænende aktiviteter end en svømmehal vil jeg gerne høre om det

Kommentarer Svar  
Sv: Skiferiested med andre aktiviteter

Jeg har været i Les Menuires en del gange, og der er mange andre aktiviteter man kan deltage i, foruden et liftkort til gående, så man også kan komme op til restauranterne og solterrasserne i højden, og mødes med familie/venner til frokost/kaffe etc. Det er et meget dejligt område til skiløbet, og store muligheder for varieret skiløb. Mit yndlingshotel hedder L'ours Blanc, men der er også lejligheder i massevis, og mange prisklasser. Byen kan se lidt "industiel" ud, men tag ikke fejl af det, der er super hyggeligt, både for voksne og børn.

Sv: Skiferiested med andre aktiviteter

Må jeg spørge til vedkommendes interesser og har i bil med så vedkommende kan kører lidt til aktiviteterne, her tænker jeg især på hvis området ligger i nærheden af en stor by med mange aktiviteter

Profilbillede af Maja
Sv: Skiferiested med andre aktiviteter

Hej Erik,

Vi har selv en med knæskade i vores familie og har derfor valgt at tage til Bad Gastein i Østrig da der her er en masse gode aktiviteter som man kan lave. Vi var både i de varme kilder der udspringer i byen, vandring ved vandfaldet, på museum, kælketure og på skøjtebane. Mange af hoteller og lejlighederne i byen er relativ store, så man kan næsten altid finde en masse aktiviteter der hvor man bor :-)

Vi har været i mange forskellige skibyer, men syntes helt klart at Bad Gastein har noget ekstra at byde på når det kommer til at rejse sammen med nogle som der ikke kan stå på ski grundet skader.

Vi rejste sidste gang sammen med www.skiferie.dk hvor vi boede på Hotel Palace som havde egen tennis bane, fitness center og stort pool område, så vi havde rigeligt at tage os til :-D

https://www.skiferie.dk/oestrig/bad-gastein/hotel-palace

Sv: Skiferiested med andre aktiviteter

Hej Erik. Jeg kan anbefale Serre Chevalier området i Frankrig. Fedt skiområde, og hovedbyen i SC er Briançon der er Frankrigs højest beliggende købstad. Lækker by med massere af muligheder, bla er kurbad, casino, en gammel borg osv.

Søg   Svar på indlæg