Skiferie nær Bergamo i uge 7

Trine Lange 21/10 2018 17:16

Hej.
Hvilke områder nær Bergamo kan anbefales til familie på 5 med større børn? Niveauet er blandet og vi vil gerne bo i lejlighed. Vi har købt flybilletter, og regner med at leje en bil når vi kommer frem. Jeg kan læse mig til, at der er mange gode steder i nærheden, men synes det er svært at vælge :-)
Vh Trine.

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Jool 22/10 2018 09:16

Sv: Skiferie nær Bergamo i uge 7

hej
jeg kender til 2 områder som ligger nord for Bergamo, Bormio som ligger ved grænsen til Østrig, og som er et udmærket område, så er der Passo Tonale et område som ikke er så stort ca. 120 piste kilometer men som har lidt af det hele, priserne på mad og drikke er i den billige ende, området er snesikkert da det ligger højt over 1800 m har sol helle dagen da det ligger i en gryde, så er der god kørevej fra Bergamo, der går også transferbusser flere gange om dagen til Passo Tonale

Bruno Drejer 22/10 2018 12:04

Sv: Skiferie nær Bergamo i uge 7

Hej. Montecampione er det tætteste det er et lille fint sted. Lejligheder og billige hoteller fås i darfo boario terme herfra 20 min i bil op af bjerget billige lift kort og skileje. Passo tonale er godt . Bo evt i temu det er er billigere . Fed tur på ski fra passo og tilbage til temu. Endelig hvis i gider kører lidt længere er der marrileva der hænger sammen med Madonna de campilio. Vi har været alle steder og de er gode alle. Skal derned i uge 3 og uge 7.

Asbjørn Nissen 22/10 2018 20:20

Sv: Skiferie nær Bergamo i uge 7

Hej
Der er rigtig mange gode områder indenfor 3 timers kørsel. Jeg har ikke prøvet Montecampione men har hørt rigtig godt om det. Jeg synes ligeledes ikke man skal undervurdere styrken af de lidt mindre områder. Som Bruno skriver er de ofte billigere samt lidt oversete, hvilket giver plads på pisten. Jeg vil samtidigt også gerne rose Passo tonale og jeg anakender ikke helt at det er et lille område. Jo sammenlignet med Dolimitterne er det lille, MEN ofte sker der det i de helt store områder at det er så besværligt, at komme ordentligt rundt at man alligevel kun ender med at stå på de samme 100-150 km pister og meget af det er transport løjper. Her er Passo Tonale bygget fantastisk op på en måde så man får udnyttet stort set hele området. Kan virkeligt vamt anbefales.
Vh
Asbjørn

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen