Skiferie i uge 7 uden køer/trængsel - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Kasper skrev:
Hej skiforum.

Vi har i årevis kunnet stå på ski udenfor højsæsonen og er blevet frygteligt forvente med at have pisterne for os selv. I de kommende år er vi dog bundet til at tage på skiferie i den frygtede uge 7, da børnene er blevet for store til at vi bare kan pille dem ud af skolen. Tough luck.

Så nu prøver vi at finde ud af hvor man kan tage hen i uge 7 UDEN at kæmpe med liftkøer og trængsel på pisterne. Det skal være i alperne. Det skal helst være et relativt stort sted. Det skal helst være et sted hvor der er ski-in ski-out (ikke noget med en by hvor det er en omstændig ting at komme ud i terrænet.

Vi har selv kunnet gennemskue at det selvfølgelig ikke skal være et "dansker-sted", da der altid vil være mange mennesker der i danskernes vinterferie. Så hvad er der af fornuftige områder hvor det ikke kravler med danskere (eller andre for den sags skyld). Tidligere har vi været i de tre dale i uge 7 og der kravler det med mennesker. Vi har også været i Paradis-ski området i uge 7 og det var noget mere tolerabelt - jeg kunne dog godt tænke mig at finde et sted med færre mennesker end der. Har overvejet Flaine-området da det er rimelig stort og der ikke er mange danske bureauer der tager dertil, men jeg kender ikke stedet.

Vi står stort set kun på præparerede pister, så off-piste muligheder er helt ligegyldige. Vi er ikke bundet af danske rejsebureauer da vi kører selv og godt selv kan booke hoteller/liftkort.

Nogen bud?
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen