Skiferie i Sverige

Profilbillede af Jesper Attermann

Vi er en flok der gerne vil til Sverige på skitur. Vi er 8 pers og skal afsted i uge 7. Hvor vil I foreslå vi tager hen og har I evt nogle netsider hvor vi kan bestille? Vi kører selv og har selv ski, så det er bare liftkort vi skal have...
Håber nogen kan hjælpe og give råd.

Kommentarer Svar  
Skiferie i Sverige

Det kommer an på hvad i foretrækker. Hvis i er begynderer er områderne omkring Sälen gode, især Kläppen. Jeg var selv i Kläppen for nogle år siden og det var et helt fantastisk sted. Hvis i foretrækker lidt flere udfordringer og bedre kombinationer og Åre det perfekte sted, men det ligger jo langt oppe i Sverige.

Profilbillede af Klaus Petersen
Skiferie i Sverige

Jeg har tidligere været i Åre, det er jo nok det største i Norden - men der er langt der op.
Sidste år var vi i Stöten - stedet er okay og alle pisterne kommer ned centralt.

Profilbillede af Lisbet
Skiferie i Sverige

Vi har været meget glade for Idre Fjäll. Det ligger lidt nordligere end Sälen, men kan sagtens nåes i egen bil alligevel.

Vi har været seks voksne og otte børn med forskelligt niveau. Har boet super i en stor lejlighed lige ved liften, og har kunnet finde pister til alle niveauer.

www.idrefjall.se

Profilbillede af Fritz Brøchner
Skiferie i Sverige

Hej Jesper
Prøv Branäs, www.branas.se
Skal selv derop i uge 1.
Mvh
Fritz

Profilbillede af Tine
Skiferie i Sverige

Det er vist bare med at få booket noget nu hvis i skal afsted;) www.stenaline.dk hvis i skal ha færgen med! Ellers www.skistar.com der har været nogle tilbud med hytter og liftkort, men ved ikke om de gælder i uge 7 (nok ikke..) Ellers www.klappen.se
God tur:)

Søg   Svar på indlæg